Żaden z tych z ankiety. Skoro masz juz Seiko i Orienta, to żeby być nurkowym afficionado, powinieneś spróbowac trzeciej marki. Pomysły z jakimś Citizenem jak najbardziej OK. Albo EDC od Gerlachów.
P.S. Nie skreślałbym też białego Stenka i w ogóle polował na forumowych bazarkach, tak aby złapać używkę czegoś, co nowe wykraczałoby poza budżet .
_________________ Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
Ostatnio zmieniony przez Wintergreen 2014-01-03, 11:21, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 3 razy Wiek: 39 Dołączył: 08 Lut 2013 Posty: 729 Skąd: Wrocław
#50 Wysłany: 2014-01-08, 00:18
Nie wiem co jest w tych monsterach ale jakoś coraz bardziej mi się podobają, szczególnie tampax
A ja i tak nie wybaczę sobie porażki grudnia a nawet całego 2013r, Parnis Diver prawie nowy zwineli mi sprzed nosa za 255PLN
Więc ja zagłosowałem na przekór ankiecie - wg mnie tylko FFF. Czarnego monstera odpuść jak masz pomarańczkę, bo nie wytrzymuje porównania. Big maki przerabiałem wszystkie popularne kolory i leciały dalej, ewentualnie biały full lume. SKX - no dobra, jest fajny ale....szukałbym używek bazarkowych - np. Bernhardt'a Sea Sharka jak mówił Szymon, Deep Blue Pro Sea Diver 1000m, jakiegoś Artego 300m (nie 500m) itd - są stada fajnych diverów, które można przyzwoicie wytargać na bazarach czasem... co do marek popieram Machu z pierwszej strony.
Powodzenia, bo jak się zaszczepisz, to zmiany będą coraz częstsze...
ps. a revolvery to tylko Orient Stary ze starych wypustów...niebieski urywa jaja, zółty też prześwietny...
Pies czy kot?: pies Pomógł: 33 razy Wiek: 48 Dołączył: 23 Cze 2013 Posty: 2203 Skąd: Warszawa
#59 Wysłany: 2014-01-24, 11:10
mały update
pomysł ewoluuje. opcja polowania jednak jest najlepsza, że o funie nie wspomnę obecnie wybór jest między:
Sumo - ale trochę, pardon, nudne, bywa na wtórnym często, ostatnio 450 usd w UK z szafirem, mrugnąłem i już nie było
srp227 - duuużo stali, brak w sklepach
grafitowe otago
sinn U1 - niestety
boschett CD
W sumie trzy ostatnie stylistycznie zbliżone. może to ten trop
Ostatnio zmieniony przez bofff 2014-01-24, 11:12, w całości zmieniany 1 raz