Pies czy kot?: pies Pomógł: 33 razy Wiek: 48 Dołączył: 23 Cze 2013 Posty: 2203 Skąd: Warszawa
#16 Wysłany: 2014-01-26, 21:26
Bili Kit, hexa wygląda lepiej
Słoniu, widzę DB i widzę świetnego divera (tylko). Widzę Apollona i widzę świetnego divera i swietnie zaprojektowany zegarek. Małe dzieło sztuki wręcz.
Ostatnio zmieniony przez bofff 2014-01-26, 21:50, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#17 Wysłany: 2014-01-26, 21:32
bofff napisał/a:
Widzę Apollona i widzę świetnego divera (tylko) i swietnie zaprojektowany zegarek. Małe dzieło sztuki wręcz.
Ja go w końcu kupię - aktualnie na liście na pozycji nr 2 na rok przyszły (bo ten rok "zakupowo" już zamknięty - co najwyżej wymiany w kolekcji będą - ale to nie w tym przedziale cenowym!).
Apollon tylko w wersji jak Tomka bez chrono. Wydaję mi się, że wygląda spójnie chociaż też jestem fanem chrono. Jak ma być bardziej ozdobą to bardzo dobry kierunek. Zmienisz bezel pasek i zupełnie inny zegarek.
Edyta: I taki jeden jeszcze fajowy:
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2014-01-26, 21:56, w całości zmieniany 1 raz
Widzę że kolega bofff powoli się rozkręca. W tym przedziale cenowym masz już duży wybór, ja pewnie miałbym problem z wyborem, ale pomyśl nad tym projektem:
[url=http://imagizer.imag...qa9.jpg]Obrazek[/URL]
Dostępne mają być coś koło maja, lekko ponad budżet ale mi się wydaje że warto
No to wygląda jak Barbos Robur
Rafał, bo to jest dokładnie ta sama koperta
Spójrz tutaj na ten polerowany rant i na swojego Robura
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Ostatnio zmieniony przez Michał 2014-01-26, 22:04, w całości zmieniany 1 raz
Iks, ostatnio te kolory stają się coraz bardziej popularne, więc myślę, że to kwestia czasu
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Szymon [Usunięty]
#27 Wysłany: 2014-01-26, 22:54
Michał napisał/a:
Szymon, ja tu mówię, że lipa, bo koperta z katalogu, a Ty o czym innym.
No ja wiem, że z katalogu, ale z ta taczą fajnie wygląda - a z wypukłym szkłem to już w ogóle.
Troche imo za drogi, ale nosiłbym. Podejrzewam, ze prędzej Barbosa kupię jednak
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2014-01-26, 22:54, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 33 razy Wiek: 48 Dołączył: 23 Cze 2013 Posty: 2203 Skąd: Warszawa
#28 Wysłany: 2014-01-27, 00:14
kornel91, co to? ten znaczek jakiś znajomy...
quub, chciałbym 43-45mm
Tomek, rozbierałem kwarce i mechaniczne. I jakiś taki większy respekt czuję gdy widzę precyzję mechaniczną potrzebną do stworzenia mechanizmu. I jakąś pokorę wobec czasu
a to?
spełnia wymagania, tylko jakiś krzak zdaje się?
Ostatnio zmieniony przez bofff 2014-01-27, 00:17, w całości zmieniany 1 raz
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy