#1 Wysłany: 2014-01-29, 13:22 Pilot/Diver do 1500zł
Na samym początku chciałbym Was wszystkich serdecznie przywitać, ponieważ jestem na tym forum nowy więc tak. Poszukuje jakiegoś fajnego pilota do 1,5k. Wymiary to maks 44mm. Chciałbym, aby miał małą sekundę aczkolwiek nie jest to wymagane. Za to wymagam szafirowega szkła z warstwą AR oraz przeszkolonego dekla(jak zegarek podali mnie na kolana desingiem odpuszczę). Obowiązkowa jest koronka w stylu pilot jak w Kemmnerze. Fajnieby było gdybym mógł kupić zegarek w naszym rodzimym kraju. Często po nim jeżdżę więc wyprawa do Krakowa czy Warszawy to żaden problem. Póki co na oku mam dwa zegarki do których linki wklejam niżej:
kornel91, mw75, Stenek jest naprawdę całkiem fajny, ale czekam jeszcze na jakieś propozycje(w stenku nie ma typowej koronki lotniczej ). Co możecie powiedzieć o tym rusku? Co do propozycji mw75 szkło mineralne dyskwalifikuje ten zegarek.
Ostatnio zmieniony przez Alszaw 2014-01-29, 14:02, w całości zmieniany 1 raz
Czekam na odpowiedź od Łukasza. Jak możecie poleccie mi jakiegoś divera
Ostatnio zmieniony przez Alszaw 2014-01-29, 14:47, w całości zmieniany 1 raz
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#7 Wysłany: 2014-01-29, 14:51
Alszaw napisał/a:
jakiegoś divera
hoho, przybliżenie jakieś potrzebne jak już sie przywitasz http://www.czwarty-wymiar.pl/viewtopic.php?t=16956 to jakieś ramy narzuć tej kategorii, no i niekoniecznie w tym temacie bo on w tytule pilota ma i pomięszanie pojęć łatwo nastąpić może
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy