Alszaw,
Jak kupniesz żółtka, to będę Cię szczerze za niego nienawidził
[ Dodano: 2014-01-29, 21:45 ]
I to niech będzie odpowiedź na Twoje pytanie.
Jeszcze powiedz Marcinowi, że z któregoś forum jesteś to rabat dostaniesz jakis (bo chyba oba fora mają)
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
Alszaw,
Jak kupniesz żółtka, to będę Cię szczerze za niego nienawidził
[ Dodano: 2014-01-29, 21:45 ]
I to niech będzie odpowiedź na Twoje pytanie.
Jeszcze powiedz Marcinowi, że z któregoś forum jesteś to rabat dostaniesz jakis (bo chyba oba fora mają)
Oficjalnie możesz mnie znienawidzić Co do lumy chciałem powiedzieć, że jak na cenę dobra. Aaa i podajcie nick sprzedającego DB bo trzeba PW wysłać
M-Force to na 99% będzie w maju. Co do lumy w ME świeci niestety tylko godzinę co mnie trochę martwi hmm... a może taki http://www.atomictime.pl/index.php?cPath=41_43_56, albo twoja Armida (A2) Szymon(kurde z przyzwyczajenia z KMZiZ piszę Szajmon )
Szymon [Usunięty]
#41 Wysłany: 2014-01-29, 23:26
Alszaw,
MAster Diver super, ale jak zielonego kupisz, to się Wujek Bow będzie chciał do Ciebie przejechac na klepanie michy (a nawet poza granice województwa się nie będzie musiał ruszać )
Moją opinię na temat Armidy znasz, bo już o tym rozmawialiśmy i recenzję czytałeś - warto!
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2014-01-29, 23:27, w całości zmieniany 1 raz
Alszaw,
MAster Diver super, ale jak zielonego kupisz, to się Wujek Bow będzie chciał do Ciebie przejechac na klepanie michy (a nawet poza granice województwa się nie będzie musiał ruszać )
Moją opinię na temat Armidy znasz, bo już o tym rozmawialiśmy i recenzję czytałeś - warto!
Będzie miał niedaleko Teraz pytanie Master Diver czy Master Exploler (Armidę odpuszcze bo tpsprowadzanie za bardzo mi nie leży)
[ Dodano: 2014-01-29, 23:54 ] bow, Podobno masz Master Divera. Chcę kupić zielonego więc powiedz czy ma lepszą lumę niż ME?
Ostatnio zmieniony przez Alszaw 2014-01-30, 00:04, w całości zmieniany 1 raz
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy