Alszaw,
Jeśli chodzi o Orienty, to Orientuhren.de (które już podlinkowałeś) jest dobrą opcją. Warto też zerknąć do sprawdzonych sprzedawców z Zatoki. O OSy najlepiej podpytaj Mariusza.
Co do Gerlachów, to najlepiej jak się wybierzesz na jakiegoś lokalnego spota i obmacasz
A ten Mariusz to jaki ma nick na forum i co to jest zatoka?(pewnie głupie pytanie) i gdzie sprawdzić gdzie można pomacać Gerlachy?
_________________ Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
Szymon [Usunięty]
#49 Wysłany: 2014-02-01, 15:29
ALAMO napisał/a:
Na Orientuhren są cztery OSy, i to takie se
Więc chyba jednak Zatoka to lepszy kierunek.
No masz rację, ale jeśli któryś model jest dostępny na Orientuhren i akurat przypadnie do gustu, to całkiem sensowna opcja bez dodatkowych opłat
Alszaw,
Mariusz, to Mariusz - polecał Ci Starseekera.
Zatoka = Ebay
Gerlachy można pomacać u kumotrów na spotkaniach, bo w sklepach nie ma. Możesz sie zawsze na przechodnie OTAGO zapisać:
http://www.czwarty-wymiar...p=745903#745903
tylko będziesz musiał trochę poczekać.
Ten sklep w Belgii byłby super rozwiązaniem. W Belgii mam wujka który spokojnie mógłby zamówić do siebie zegarek i wysłać mi go za darmo do mnie. Znasz jeszcze jakieś belgijskie sklepy?
Pies czy kot?: kot Pomógł: 6 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 1136 Skąd: Szczecin
#56 Wysłany: 2014-02-01, 17:10
Chłopie, najlepszy mechanizm auto w tej cenie to na wskroś nowoczesna i niezawodna Miyota 9015, i gdybym ja był posiadaczem kolejnych 2.500 peleenów to niezwłocznie rzuciłbym się na LumTeca M50 (nie ukywam, że oberwiesz jeszcze jednego zeta co najmniej A jak Ci nie podejdzie to wal do mnie jak w dym, za pół ceny biorę od ręki Niestety, raczej nie liczę na to.
Chłopie, najlepszy mechanizm auto w tej cenie to na wskroś nowoczesna i niezawodna Miyota 9015, i gdybym ja był posiadaczem kolejnych 2.500 peleenów to niezwłocznie rzuciłbym się na LumTeca M50 (nie ukywam, że oberwiesz jeszcze jednego zeta co najmniej A jak Ci nie podejdzie to wal do mnie jak w dym, za pół ceny biorę od ręki Niestety, raczej nie liczę na to.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 2 razy Dołączył: 30 Kwi 2010 Posty: 431 Skąd: Warszawa
#58 Wysłany: 2014-02-01, 18:56
kopeć napisał/a:
Mechanizm OK, tylko na litość, czemu ten "rotor" jak wycięty z puszki...
Mogliby się nieco postarać i w zegarku za tyle kasy przynajmniej ten element jakoś uczynić bardziej wyględnym... W końcu tam jest przeszklony dekiel, do licha.
Szymon [Usunięty]
#59 Wysłany: 2014-02-01, 18:58
jerry napisał/a:
W końcu tam jest przeszklony dekiel, do licha.
No właśnie... a IMO powinien być pełny w takim zegarku.