Pies czy kot?: pies Pomógł: 4 razy Wiek: 44 Dołączył: 26 Lis 2013 Posty: 601 Skąd: Lublin
#1 Wysłany: 2014-02-06, 20:40 Steinhart Ocean 1 Black
Witam kumotrów, niedawno nabyłem Invicte Pro Diver. Właściwie od momentu jak go zanabyłem to właśnie on nie złazi mi z łapy. Bardzo mi podszedł styl Suba w co aż nie mogę uwierzyć, bo byłem bardzo sceptyczny do tego stylu. Do pełni szczęścia brakuje mi właściwie na dobrą sprawę dwóch a do pełnego wypierdu trzech. Mianowicie
-Szafiru, staram się dbać o swoje zegarki ale nie wiadomo skąd załapałem jedną dosłownie ledwie zauważalną ryskę, ale mam taki zryty łeb, że szkiełko powinno być nieskazitelne (coż poradzić mój psychiatra tez rozkłada ręce)
-Rozmiar, ciut przymały, ja wiem, że protoplasta ma 40 mm właśnie, ale takie 42 było cud, miód i orzeszki...
-Ceramiczny bezel, to byłoby już mniam, mniam jak powiada moja córeczka
I tu do Was pytanko:
Chyba zacznę odkładać na Stenka jak w temacie. Wydaje się spełniać wszystkie moje zachcianki. Tylko jedna rzecz mnie zastanawia. Bezel ceramiczny wydaje się na zdjęciach mało kontrastujący z indeksami minutowymi i mi się to nieco nie widzi. Słuchajcie kumotry, czy jest to skutek ceramiki czy mi się jedynie wydaje, czy jest to wersja z szafirem na bezlu, ale chyba w ocean 1 jej nie ma (wystepuje dopiero w ocean 2).
P.S. wahin
Ostatnio zmieniony przez wahin 2014-02-06, 21:42, w całości zmieniany 2 razy