_________________ Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
Ostatnio zmieniony przez buran 2014-01-29, 03:32, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 54 Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 3281 Skąd: Bielsko-Biała
#33 Wysłany: 2014-02-13, 15:56
_________________ Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
Niestety ale nie wiem
Wiem jednak że tych zegarków z logo Timex i również innych było sporo. Mam je gdzieś ale niestety jestem w trakcie remontu i nie podeślę zdjęć.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 12 razy Wiek: 66 Dołączył: 03 Lut 2011 Posty: 14652 Skąd: Warszawa
#40 Wysłany: 2014-03-26, 19:09
Czyżby budzikom śmierć, temat umiera??
Spróbujemy kontynuować , dzięki koledze Szymonowi .... tak ,tak ten sam co piwa degustuje wszelakie , budzik nie wylądował w szufladzie albo w kartonie piwnicznym tylko stoi sobie na eksponowanym miejscu. Szymon pod okiem zegarmistrza pana Jana przywrócił go do stanu idealnego.
Dzięki
_________________ Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 54 Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 3281 Skąd: Bielsko-Biała
#44 Wysłany: 2014-03-29, 08:57
Dzisiaj taki wpadł