Pomógł: 3 razy Wiek: 53 Dołączył: 04 Gru 2012 Posty: 321 Skąd: ...z Łodzi pochodzi.
#17 Wysłany: 2014-02-14, 14:03
Citek się niczym nie wyróżnia niestety, skx009 wciąga go noskiem jeścli chodzi o ten typ wzornictwa.
A Amfa jest dość oryginalna i ładnie zakomponowana w stylu "oldschool".
Oczywiście Ruskie dali d... z kopertami (płaskie z wystającym deklem) i koronką, która sprawia wrażenie, że mogłaby pokaleczyć palce przy nakręcaniu. Sam mam podobną i głos na nią
k-kapusta [Usunięty]
#18 Wysłany: 2014-02-14, 14:12
Ej,no nie mozna porównywać Citka z SKXem ,ale oba robią swoje i to bardzo dobrze robią
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#19 Wysłany: 2014-02-14, 14:21
koroshi napisał/a:
skx009 wciąga go noskiem
Mam dokładnie odwrotne zdanie
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#23 Wysłany: 2014-02-15, 09:19
Kolory pepsi psują ten zegarek i drażni mnie ogólnie taka stylistyka, jest w niej cała sztuczność przyciągnięta z kultury która napompowana jest sztucznością. Amfibia natomiast jak to już było napisane wcześniej ma nie tak powszechny design i co tu dużo gadać ma swój urok
Mój głos za Amfą, Citek- te wskazowki mocno nieproporcjonalne w stosunku do reszty, zbyt mocno dominują na tarczy
_________________ "Daruj, ale czy mógłbyś stąd wyjść, bo to jest biznesklasa? Naprawdę, to nic osobistego, po prostu jesteśmy od ciebie lepsi" Król Julian