Pies czy kot?: pies Pomógł: 3 razy Wiek: 39 Dołączył: 08 Lut 2013 Posty: 729 Skąd: Wrocław
#16 Wysłany: 2014-02-15, 12:41
W tym przedziale cenowym to moi faworyci to Monster, Otago i M-force. Z przewagą dla ostatniego o ile idzie go dorwać w cenie jak czarnego i żółtego. DB też imo świetne ale odrzuciłeś ze względu na rozmiar.
Jeżeli mniejszy budżet to szukałbym Big Mako, mam niebieskiego i jest świetny, jednak szkiełko ma dość miękkie i ryski przy intensywnym używaniu (a pewnie takie będzie bo pomarańcza to wakacyjny kolor) mogą się pojawić dość szybko.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 41 razy Dołączył: 26 Mar 2013 Posty: 4782 Skąd: Opole
#17 Wysłany: 2014-02-15, 13:16
Moim zdaniem każdy pomarańczowy DB bije Monstera - a co do rozmiaru DB to nie ma czego się bać...
blacha, kiedyś miałem podobny dylemat i kumoter Fazi pomocną dłonią temat taki założył - może i Tobie się przyda http://www.czwarty-wymiar.pl/viewtopic.php?t=16795
W efekt linkowanego tematu możesz zobaczyć poniżej
_________________ Nieczynne z powodu że zamknięte
Ostatnio zmieniony przez Daito 2014-02-15, 13:30, w całości zmieniany 1 raz
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
Ja wybierałem z tych trzech. Zostało Artego, ale poleciłbym go tylko na duże nadgarstki. Jeżeli masz mniejszy nadgarstek - zdecydowanie Monster.
Z pozostałych w tym budżecie M-force'a bym wziął jeszcze pod uwagę.
Pomógł: 17 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Cze 2011 Posty: 6122 Skąd: Warszawa
#28 Wysłany: 2014-02-16, 10:58
Kolega Daito słusznie napomknął o zegarkach Deep Blue, tylko model pokazał niesłuszny IMO (nie ta tarcza, nie ten bezel). Słuszny to ten:
Zdjęcie jumłem koledze z jego sklepu, ale myślę że się nie obrazi, bo i tak bym polecał udanie się do jego sklepu właśnie celem nabycia takiego zegarka z forumową zniżką.
A co do pokazanej wcześniej Soxy, to też świetny wybór, ale lepiej taki:
Żółwiowa koperta łyka SKX'ową na śniadanie.
Edzia: teraz widzę, że kolega Machu już pokazywał to DB, ale dał same linki, więc się nie liczy.
_________________ "Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Ostatnio zmieniony przez Borewicz 2014-02-16, 11:02, w całości zmieniany 2 razy
Zdjęcie jumłem koledze z jego sklepu, ale myślę że się nie obrazi, bo i tak bym polecał udanie się do jego sklepu właśnie celem nabycia takiego zegarka z forumową zniżką.
blacha ja bym sugerował zrobić tak - zapisz się na akcję Otago at homehttp://www.czwarty-wymiar.pl/viewtopic.php?t=14935 będziesz mógł "pomacać" Otago - jak się nie spodoba, porozmawiaj z Marcinem, przedstawicielem Deep Blue - kupując u niego zegar masz możliwość ewentualnego odesłania do 10 dni jak coś Ci się tam nie spodoba, a w miedzy czasie, popytaj czy któryś z kumotrów w okolicy nie dysponuje Monsterem, albo innym pomarańczowym Seiko czy też Orientem tak abyś mógł obejrzeć... i podjęcie decyzji będzie proste - a mianowicie kupisz wszystkie
_________________ Nieczynne z powodu że zamknięte
Ostatnio zmieniony przez Daito 2014-02-17, 06:50, w całości zmieniany 1 raz