Pies czy kot?: pies Pomógł: 33 razy Wiek: 48 Dołączył: 23 Cze 2013 Posty: 2203 Skąd: Warszawa
#3 Wysłany: 2014-02-19, 08:49
I bambino i symphony leżą w Arkadii. Podejdź i zobacz. Imo juz lepiej wziąć bambino. To szkiełko świetnie wygląda.
Jet tam też kilka innych ciekawych zegarków: VE, Aviator, trochę orientow.
Naprzeciwko Leroy
Jako członek grupy vintage polecam oczywiście te zegarki Akurat jeżeli dopiero Cię naszlo na garniturowca, to znaczy, że nie zakłądasz ich za często. Do takiego noszenia te zegarki są idealne. 39mm znajdziesz w najczęściej spotykanych Doxach i Atlanticach (na bazarku leży taki za jedyne 250PLN - warto popatrzeć, choć ten ma trochę mniejsze wymiary - zależy jaki masz nadgarstek) albo jakichś mniej popularnych markach.
_________________ Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 33 razy Wiek: 48 Dołączył: 23 Cze 2013 Posty: 2203 Skąd: Warszawa
#13 Wysłany: 2014-02-19, 10:33
Emre napisał/a:
nie mogę się przekonać do rzymskich indeksów...
ten Curator wystepuje w innych wersjach kolorystycznych?
bofff, masz na myśli TT?
obok TT jest sklepik Kredens Krakowski, a następny z zegarkami - chyba Excelsior.
Jest kilka orientów, VE, niezła sprzedawczyni czsaem
ja się wyleczyłem z GAZ-14 w PVD, za to niebieski....
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
Poradzę, bo popodglądałem u kogoś i oświadczam że bomba: Adriatica A1230.5263Q.
Wzór klasyczny, wygląd elegancki, 10/10 za rewelacyjną fakturę tarczy, która pięknie mieni się w świetle i zmienia w zależności od kąta patrzenia. Pewno się jakoś taki szlif nazywa, ale nie wiem jak. Promienisty? Słoneczny? Wygląda jak mnóstwo dolarów.
W budżecie się zmieści i jeszcze na duże lody zostanie.
Co do reszty to kwarcyk to jest. Cieniusieńki (nie słaby znaczy, tylko od nadgarstka nie odstaje). Można się chwalić że kłalita, można też obnosić się z nim intong... intogn... in blanco, bo logo ledwo widoczne. Ogólnie warto się zainteresować.
Ponoć gdzieś w W-wie można to na żywo pomacać, ale musiałbym się dowiedzieć.
[ Dodano: 2014-02-22, 20:01 ]
PS. Albo Rodina / Sea-Gull ST17, wersja biała z arabskimi cyframi.
Jak Stowa, tylko ta druga z cenami mocno odjechaaała.