Panowie pomóżcie. Potrzeba jest kupić pomarańczaka 42-45 mm oraz rozmiar LTL max 50 -51mm pełny datownik bardzo by się przydał, w uszach może 22 mm ale 20 też do przyjęcia. Mechaniczny, może być automat. Budżet to 999zł no niech będzie szaleństwo i nawet 1000! Nawet używany w doskonałym stanie do przyjęcia. Dzięki.
_________________ Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2014-03-09, 14:02, w całości zmieniany 1 raz
Dzięki Panowie. Ten mi bardzo oko raduje
http://www.atomictime.pl/...?products_id=62
, rozmiar słuszny, pełny datownik, szafir, bardzo miła cenka tylko małe ALE ALE , czy da się go nosić na pasku ? Ten kajdan na fotce jakoś wygląda mi na dziwnie wyprowadzony z koperty. Kajdan od razu poleci na allee ...
albo może i ten z czarnym bezlem
http://www.atomictime.pl/...products_id=135
fajny werk mają te nie drogie zegarki
_________________ Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2014-03-09, 18:51, w całości zmieniany 2 razy
Bez przycięcia paska niestety się nie da. Zostaje tylko kajdan. Ale z drugiej strony taki wakacyjny diver to tylko na żelastwie się nosić powinno.
O nie kajdan odpada absolutnie. Ortodoksyjne podejście do kajdanek mam
To się zmartwiłem.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29444 Skąd: KrK
#12 Wysłany: 2014-03-09, 18:59
Pach Ci Przemek skroi na miarę lub gumę możesz założyć.
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14428 Skąd: Gliwice
#13 Wysłany: 2014-03-09, 19:06
kumpel koronki, pasek na wymiar albo docięty (np. maratac) to sprawdzony prezez kumotrów patent, poza tym jest jeszcze fabryczny pasek do tego modelu: http://www.atomictime.pl/...products_id=109
Pies czy kot?: pies Pomógł: 41 razy Dołączył: 26 Mar 2013 Posty: 4782 Skąd: Opole
#14 Wysłany: 2014-03-09, 19:11
kumpel koronki napisał/a:
rmaya napisał/a:
Bez przycięcia paska niestety się nie da. Zostaje tylko kajdan. Ale z drugiej strony taki wakacyjny diver to tylko na żelastwie się nosić powinno.
O nie kajdan odpada absolutnie. Ortodoksyjne podejście do kajdanek mam
To się zmartwiłem.
Też za kajdanami nie przepadam - ale ten zegar to wyjątek, TYLKO na kajdanie (a żeby nie było mam też pasek - ale założyłem go tylko raz i jak szybko założyłem tak szybko ściągnąłem
Jeśli nie DB to doradzał bym Otago
_________________ Nieczynne z powodu że zamknięte
Ostatnio zmieniony przez Daito 2014-03-09, 19:13, w całości zmieniany 1 raz
Pach Ci Przemek skroi na miarę lub gumę możesz założyć.
Musiał by być ciemny brąz, grubaśny, z gładkiej skóry z przeszyciami pomarańczowymi po obu stronach. Który Pan Przemek ?
Machu napisał/a:
kumpel koronki, pasek na wymiar albo docięty (np. maratac) to sprawdzony prezez kumotrów patent, poza tym jest jeszcze fabryczny pasek do tego modelu: http://www.atomictime.pl/...products_id=109
No i zrobiło mi się lepiej Dzięki.
Daito napisał/a:
Jeśli nie DB to doradzał bym Otago
łot is dys ?
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2014-03-09, 19:17, w całości zmieniany 2 razy