A w końcu chyba dorosłem do posiadania chińczyka, po długich przemyśleniach doszedłem do wniosku że potrzebuję jakiegoś z jasną tarczą i tu wybór powinien paść na popularnego portugalczyka.
Z drugiej strony mechanizm automatyczny który można w nim oglądać przez przeszklony dekiel niezbyt mi się podoba (ot lata wielki wahnik zasłaniający wszystko), zacząłem kombinować i wpadłem na pomysł że mógłbym wziąc manuala na wypasie (6497 ze swan neck) o takiego
A potem podmienić mu tarczę na taką od helenarou (wskazówki zostałyby niebieskie)
Teraz tylko dylemat którego wybrać. Siedzę, patrzę i nadal nie mogę się zdecydować. Koledzy pomóżcie!
Ostatnio zmieniony przez carpetmonster 2014-03-12, 17:42, w całości zmieniany 2 razy
Jak Ci napis Parnis ta tarczy przeszkadza, to można spróbować go usunąć gumką do ołówka
Napis mi nie przeszkadza tylko tarcza za płaska i nudna się wydawała, szukałem innej na podmianę w necie i jedyne co znalazłem pasujące do 6497 było u helenarou i ottofrei(tylko u niego cena przezsyłki wyższa niż samej tarczy). W końcu ta fota przekonała mnie do tarczy od heleny choć przyznam że idał to to nie jest.
Ostatnio zmieniony przez carpetmonster 2014-03-12, 10:26, w całości zmieniany 1 raz
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Maras68 [Usunięty]
#14 Wysłany: 2014-03-12, 10:46
carpetmonster napisał/a:
Napis mi nie przeszkadza tylko tarcza za płaska i nudna się wydawała, szukałem innej na podmianę w necie i jedyne co znalazłem pasujące do 6497 było u helenarou i ottofrei(tylko u niego cena przezsyłki wyższa niż samej tarczy). W końcu ta fota przekonała mnie do tarczy