Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#18 Wysłany: 2010-06-18, 12:47
Spinner napisał/a:
....Zodiaci obejrzyj - Deep Reef jak tanie lub Oceanaire jak drożej...
Oceanaire raczej trudny do kupienia, bo już nie produkowany ... Ale to byłby dobry wybór. A może jakiś RT? Cenowo i gabarytowo w budżecie... Np taki, jak mój
Wątek o moim łoczu TUTAJ
Blaz [Usunięty]
#19 Wysłany: 2010-06-18, 14:56
Poszukałem i tak sobie myślę, że:
1) W dolnej granicy stanów zakresowych Twojego budżetu to Seiko Landmonster, albo jakieś Citizeny.
2) Stany średnie i wysokie może reprezentować kilku wybrańców. Na początek więc:
Dievas Zeta:
http://www.qualitytime-wa...spx?ref=423&m=2
Anglia, więc bez cła i VATu, tryt, automat w standardzie. Duże poduszki powietrzne i kurtyna boczna.
@blaz- szlibysmy w kieunku czegoś co wyglada jak monster lub sumo, ale one sa za male- chciałbym 47 i w gore....
a seiko landmonster zaraz bede szukal
Blaz [Usunięty]
#21 Wysłany: 2010-06-18, 20:16
OK, to spróbuję znaleźć tego Landmonstera.
just.wojtek [Usunięty]
#22 Wysłany: 2010-06-21, 13:03
first winner is:
seiko sawtooth orange- bought!
@blaz moze wkleisz zdiecie?
ale poszukiwania czarnego lub granatowego nadal trwaja
wojna pomiedzy tuńczykiem i autozilla..... sie nasila....
Tyle tylko że tego bydlaka trzeba włożyć na rękę, ja jak go widziałem na zdjęciach to nie zrobił na mnie większego wrażenia. Dopiero po przymiarce wiedziałem że go muszę zanabyć. W tej chwili pomimo swoich rozmiarów jest moim najczęściej noszonym zegarkiem.
Blaz [Usunięty]
#28 Wysłany: 2010-06-21, 20:54
Ja go widziałem na żywca i ma coś w sobie. Szkoda, że Wojtek nie widział...
Na urlopie zaraziłem tym zawodowego nurka. Wziął raz do ręki i stwierdził że też go musi mieć.
just.wojtek [Usunięty]
#30 Wysłany: 2010-06-21, 23:54
ja wprawdzie na żywo nie widziałem, ale już z rok się ,,zillom,, przygladam... ja wiem ze ,,bedzie pan zadowolony,, lubie duze zegarki
ale by bylo milo dac mniej niz 800-900dolarow za autozille, moze sie gdzies trafi...
swoja droga fajny ten orient- co to jest? no i przytup ma!