prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#23 Wysłany: 2014-03-22, 18:05
A moze jest coś tańszego z taką tarczą? Jakieś seiko lorus, barbos?
EDIT
O, jakby taką tarczę z werkiem
Przełożyć do takiej koperty
I dać jakieś fajne strzałki ?
...
Chyba jednak nie tedy droga...
EDIT 2
a może widział ktoś gdzieś na żywo zdjęcie szarej N1? Ciekawe czy ma słoneczko jak na renderze:
EDIT 3
no to chyba mam...
Fajna koperta, ciekawy bezel, pomarańczowe akcenty (do gumy bonetto pom.), i zawsze chciałem mieć noworuska...
Tylko gdzie to upolować?
martwią mnie tylko zielone cyfry - raczej nie pasują do pomarańczowych akcentów... a do paska w ogóle.
I na koniec dzisiaj ten - skurkowaniec najlepszy chyba, tylko, że tu też muszę zapomnieć o pomarańczowych akcentach:
_________________ Skate or die!
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2014-03-22, 20:11, w całości zmieniany 7 razy
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#24 Wysłany: 2014-03-22, 23:26
Ale Osoba to marudna jest, mowa była o brązowej tarczy w słoneczko, to znów bezel się nie podoba, jak niby wszystko gra to za zielono, albo pomarańczy brakuje, tu rąbek spódnicy, a tam się fałdka marszczy
Jak będzie z akcentami we właściwym kolorze, to znów się penie okaże, że kukułki brakuje
prezesso napisał/a:
Dlaczego nie ma zegarków idealnych?
No, właśnie dlatego, bo byś tylko jeden wtedy miał, a przecież nie o to chodzi A i pomelepecić by nie było o czym
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#28 Wysłany: 2014-03-23, 12:07
prezesso, Ja ogladałem tego N1 i wg mnie tarcza- w połączeniu z kolorem indeksów i trytu- jest najmocniejszym punktem zegarka
Expedition Northpole mogę polecić- mam podobny model i to chyba najfajniejszy (wg mnie) mój zegar tego co pokazałeś też poważnie rozważałem, ale ostatecznie wygrał 'ten drugi' szarak:
Tylko to nie jest mały zegarek
Ostatnio zmieniony przez Machu 2014-03-23, 12:08, w całości zmieniany 1 raz