#72 Wysłany: 2014-03-27, 22:01
Iks napisał/a:
'Nie wiem czy lepiej nie dołożyć i kupić coś lepszego/ładniejszego '
Jasne, że tak, ale jak nie ma z czego dokładać to trzeba iść na kompromis
Może i tak ale z doświadczenia wiem że wymuszone kompromisy nie cieszą - ale może tylko ja tak mam.
To może lepiej odpuścić, a jeśli Ci się podoba to kupuj i się nie oglądaj na innych.
Nie to piękne co piękne, tylko co się komu podoba.
_________________ Prawdziwe zwycięstwo to zwycięstwo nad sobą.
Mam 3,5 zegarka dokładnie, bo elektroniczny pulsar to 0,5
prezesso napisał/a:
Kup fajne dżinsy i polo za to albo porządnie zabaluj.
Ojooooj - śliski temat. Ciuchy nie mieszczą mi się już w szafie, a spodnie nie mieszczą się od dawna więc leżą stertą na krzesełku - takie oszukiwanie samego siebie na odwyku od zegarków było - 'a bo to koszulka - tylko 4 dychy, a to spodnie - takich nie mam, a to buty, ale ecco to warto za pół ceny, a to tamto, a to sramto' Ale spoko - zegarka nie kupię, dopóki nie będę pewny, że to to Póki co, się waham. A największy problem to jest taki, że czarno-złote albo złoto-czarne mi się podobają bardziej ...ale kuwa nie mam nic z jasną tarczą
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#74 Wysłany: 2014-03-27, 22:14
Iks napisał/a:
ale kuwa nie mam nic z jasną tarczą
Szkoada że nurkowy odpada, bo bym Ci baby monstera polecił, tani, jasny i do sweterka jak ulał
i chyba nawet do sprzedania mam
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused