Pies czy kot?: kot Pomógł: 22 razy Wiek: 55 Dołączył: 16 Kwi 2013 Posty: 2748 Skąd: WZ
#65 Wysłany: 2014-04-03, 07:36
Woytec wybierz szarego, bo bardziej uniwersalny jest, czytelniejszy (a panowie mający 4 lub więcej z przodu na takie rzeczy powinni zwracać uwagę ). Żółtek szybko Ci się opatrzy.
Jak bardzo chcesz żółtego to se dżiszoka kupnij
_________________ Pozdrawiam, Wojtek
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19093 Skąd: TST
#67 Wysłany: 2014-04-03, 08:11
Ja i dżiszok...
Mógłbym ewentualnie tylko takiego ze wskazówkami bo godziny z wyświetlacza bez okularów nie odczytam ale nie lubię tych zegarków
Dziękuję wszystkim za podpowiedzi
Aktualny stan głosowania 31 : 3 na korzyść jajecznicy i taki właśnie kliknąłem.
Na początku bardziej mi się podobała ta wersja ale powoli zacząłem życzliwiej patrzeć na szaraczka, niestety, aktualnie nie jest dostępny w dwóch tanich, zaprzyjaźnionych sklepach.
Na razie będzie więc ten a może za jakiś czas...?
Ten w czarnym PVD z pomarańczowymi akcentami i na "karbonowym" pasku ma mój zięć, pilot zresztą.
Dobrze ta wersja wygląda ale przez tę czerń wydaje się być mniejszy niż w rzeczywistości.
No i to PVD, w rzeczonym już zadrapane a zapolerować tego się nie da
To nie do końca PVD. Citizen ma swój patent powłoki. Nazywa się to CNG i jest między PVD a DLC. Bliżej co prawda tego pierwszego, no ale...
_________________ Time is meaningless, and yet it is all that exists.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19093 Skąd: TST
#69 Wysłany: 2014-04-03, 12:17
...ale i tak się da zarysować do gołej stali
Na stalowym rysy nie widać tak bardzo albo da się spolerować, toto czarne (jakkolwiek by się zwało) już nie.