Pomógł: 8 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Wrz 2012 Posty: 2508 Skąd: mam wiedzieć??
#18 Wysłany: 2014-04-03, 15:21
A czemu nikt tu żadnego Edifice nie wkleja??? Tkpoz ostatnio b.fajnego kolorowego sprzedawał ale nie wiem jaki ref. a już się sprzedał.
Druga propozycja:
-nie, ale k**wy przy trasie robiły szpaler.
Arek, Pulsar fajny, ale poza budżetem
kornel91, z Casio to chyba tylko G. Reszta jakoś do mnie nie przemawia. Nad GLX-150-4ER się w sumie zastanawiałem, ale odstrasza mnie lakierowany plastik...
Bartek, powiem tak miałem swojego krótko bo 4 miesiące i koperta była czyściutka ale na pasku od spodu lekko wytarłem plastik. No i szlufka jest matowa więc się lekko odbarwia od ubrań. Tylko jak to ma być zegarek na lato to Casio to IMO dobry wybór. Miałeś Mudmana lekki, wygodny
kornel91, te trzy, które pokazałeś nie są chyba lakierowane, prawda? Patrząc na zdjęcia to wyglądają na mat. Czyli zgodnie z tym co napisałeś o szlufce, będą się pewnie odbarwiać?
[ Dodano: 2014-04-03, 17:40 ]
Arek napisał/a:
ale chyba nie az tak mocno poza????
Budżet mam mocno napięty
_________________ Pozdrawiam,
Bartek
Ostatnio zmieniony przez Bartek 2014-04-03, 16:39, w całości zmieniany 1 raz
Muszę się chyba wybrać do sklepu i poprzymierzać te G, bo one duże są i nie wiem jak mi to będzie na nadgarstku leżało. W sumie taki czerwony plasticzak na lato to niegłupi pomysł
[ Dodano: 2014-04-03, 18:15 ]
A z drugiej strony, cały czas mi w głowie siedzi to Seiko:
Firmowa bransoleta jest takase - u mnie wyladowal jak widac na NATO.
Pulsar YM62-X228
Kolego ale smaka mi zrobiłeś i jescze z tym nato
Kliknąłem już "wakacyjnego"
Gdzie byłeś wcześniej z tym zdjęciem!
[ Dodano: 2014-04-03, 19:05 ]
Tomek napisał/a:
Mój faworyt, SNDE03P1. już kilka razy miałem go w Koszyku, dziwię się, że jeszcze nikt się nie skusił, on jeszcze niedawno kosztował $110 z szipem w tej wersji, teraz $117 (ma niecałe 44mm bez koronek, pytałem się sprzedawcy)