#1 Wysłany: 2014-04-17, 20:01 Czarny Citizen z wężowiskiem
Jednego mam, drugi jedzie - chcę trzeciego Citka oczywiście, no i tu wyjaśnienia wymaga, że ja lubię czarne zegarki po prostu, w powłoce znaczy, zawsze muszę mieć jeden przynajmniej czarny, bo inaczej źle się czuję. Wpadł więc w oko taki:
No, ale jednak się nieco waham Powiedzmy, że z pewnego źrodła można go wyrwać za niecałe 850 zeta i nie martwić się o dodatkowe opłaty. Tym samym ewentualne rozwiązanie alternatywne raczej powinno się zamknąć w tej kwocie. Radźcie - kupić, nie kupić, kupić co innego, rzucić to wszystko i wyjechać w Bieszczady
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#2 Wysłany: 2014-04-17, 20:07
Masz fazę na citki to bierz tego, świetnie wygląda z tym białym ringiem dookoła tarczy
Najwyżej będziesz potem Citkami rotował
A w Bieszczady nie jedź, tylko do Zgierza
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#5 Wysłany: 2014-04-17, 20:12
Coś mi nie pasuje w tym Citku , ale to tobie ma się podobać
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#6 Wysłany: 2014-04-17, 20:13
Nie rozumiem tego fenomenu wężowatych Citków na forum ostatnio
Mimo, że jestem fanem wszelkiej japońszczyzny i to tym bardziej kwarcowej, to jakoś mnie nie kręcą takie klimaty Pewnie dlatego, że na*****ne na tej tarczy za mocno.
Ładne, ale weź to dostań A nawet jak dostaniesz to cena nie będzie przyjemna, a nawet jak będzie to radyjko nie działa w PL. A druga sprawa, że w tej kopercie praktycznie, z tym układem itd. mam Jajecznicę - czyli odpada.