Pies czy kot?: pies Pomógł: 39 razy Wiek: 47 Dołączył: 14 Gru 2010 Posty: 6969 Skąd: Działdowo
#34 Wysłany: 2014-04-18, 18:49
Cytat:
Big mak jest normalny ale jest pewniakiem i jak wezmę w ciemno to będę zadowolony na 98%
A miałes kiedys big mako ?
Ja miałem 4szt i dwie wady jak dla mnie ktore przeszkadzały mi z czasem bardzo ( nie licze tego co innym przeszkadzało mala koronka kiepska bransa itd ) dla mnie dwie podstawowe to brak lumy i ciagle wyginajace sie teleskopy mozna było zgubic zegarek .
Zegary seiko maja lume i potezne teleskopy jak m-force
Kumotrowie a ten bezel to jest PVD? czy jakieś inne coś tam - bo w sumie zegar fajny, ale jakbym se rysnąl bezel to bym się chyba... W sumie tylko ta powłoka mnie powstrzymała przed zakupem żółtego...
Chyba normalne PVD i niestety, trzeba uważać
Też miałem takie opory ale jak czarne były po taniości to wziąłem., gdyby żołty był jeszcze dostepny w takiej cenie to pewnie wziąlbym do pary.
Nie żałuję zakupu bo zegar przefajny ale też boję się zarysować.
Edit
beceen napisał/a:
Woytec, a te m-force'y to jakie maja ref?
bo mocno sie roznia - to jest jeden model? m-force 200m? bo nie ogarniam tej nomenklatury orientalnej
M-Forca to linia nurków co troche odświeżana.
Wszystkie te modele mogą mieć oznaczenie SEL albo EL, w zalezności od rynku.
Poprzednie ze stalowo czarnym bezelem to:
SEL03001B - czarny
SEL03001D - niebieski
SEL03002M - pomarańczowy
Nowsze z czarnym bezelem
EL03004B - czarny
EL03005Y - żółty
Kumotrowie a ten bezel to jest PVD? czy jakieś inne coś tam - bo w sumie zegar fajny, ale jakbym se rysnąl bezel to bym się chyba... W sumie tylko ta powłoka mnie powstrzymała przed zakupem żółtego...
Chyba normalne PVD i niestety, trzeba uważać
Też miałem takie opory ale jak czarne były po taniości to wziąłem., gdyby żołty był jeszcze dostępny w takiej cenie to pewnie wziąłbym do pary.
Nie żałuję zakupu bo zegar przefajny ale też boję się zarysować.
Dzięki wielkie za odpowiedź
Od jakiegoś czasu na rozmyślania o żółtym diverze mnie wzięło wiec może... jak po taniości będzie... albo któryś z kumotrów będzie gotów oddać za 1/2 ceny...