jak zarysujesz czarna koperte to bedzie wygladalo jak jeszcze wieksza kupa
Mnie się jeszcze nie udało a kilka zegarków w czarnym miałem Imo to trzeba tak dziabnąć, żeby został znak, że nawet stalówka zarysowana w analogiczny sposób by była bzidka.
Ptaku napisał/a:
straszne wenszowisko na tarczy jedna wielka kupa kresek
Bier, swietny jest.
Żięć ma i przyglądałem się, na łapie wygląda fantastycznie.
Ta powłoka to nie zwykłe PVD tylko cos tam podobno lepszego trochę a i nie rysuje sie tak łatwo.
Zięciowy egzemplarz ma ponad pół roku, codziennie na łapie i wygląda jak nowy.
Tylko pasek nie jest za dobrej jakości i dość szybko widac po nim używanie.
Zawsze jednak można dopasowac jakiś fajny z dziurami, jest takich rally albo rugby na rynku sporo, chociażby od Morellato.
Pomógł: 90 razy Wiek: 45 Dołączył: 24 Sie 2013 Posty: 9297 Skąd: Ostrów
#20 Wysłany: 2014-04-24, 17:37
Dla mnie ten osobiście lepszy, też jakiś czas miałem parcie na te Citki, ale jakoś mi przeszło jak poogladałem na youtube filmiki ze skacząca sekundą choć stylistyka jest bardzo na tak.
Ostatnio zmieniony przez satanic666 2014-04-24, 17:38, w całości zmieniany 1 raz
Ten drugi też fajny IMO. Zależy kto ma jakie parcie na wężowisko. Wziąłbym oba. Na razie próbuję się z budżetowym Nighthawkiem. Jak podejdzie to następne będzie radio ze zdjęcia powyżej, tyle że z czarną tarczą i białym ringiem.
A skacząca sekunda nie jest szczególnie urodziwa, ale kwarce też mają swoje zalety. Zwłaszcza te radiowe