Panowie postanowiłem być tym wujkiem który wprowadzi młodego w zegarkową branżę i da pierwszy zegarek w życiu.
Gdyby się okazało, że nie tylko ja dam zegarek to mój ma być tak fajny, że tego drugiego nie będzie nosił : )
Pomyślałem nad takim Seiko:
Klasyka gatunku i nieduży więc nadawałby się idealnie.
No ale może jeszcze coś polecicie??
Komunia za tydzień więc targanie z zagranicy odpada.
pisar, dziecko pewnie codziennie nie będzie nosić, a wiesz bieganie, gra w piłkę. No i chyba w tym wieku wolałbym nosić coś podobnego co koledzy Może i busole ale te co podałem to jedne z mniejszych no i wiesz stoper, fajne podświetlenie Więcej radochy chłopak będzie miał Chociaż ja dwa lata temu na święta dla 7 latka kupiłem takie Casio:
Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29444 Skąd: KrK
#8 Wysłany: 2014-05-04, 08:26
W zeszłym roku Kumpel prosił mnie o to samo.
Poleciłem mu G.
Ktoś z rodziny kupił komuniście wskazówkowy zegarek. Nie założył go ani razu. G nosi codziennie.
Jeden mój znajomy nosi zegarek, który jego syn dostał ze dwa lata temu, z okazji komunii. Przeleżał w szufladzie właśnie te dwa lata i ojciec się nad nim (zegarkiem) niedawno zlitował
No Panowie, mam podobny problem, też G na komunię.
Zastanawiam się nad DW6900 - w sumie jest 50 na 53mm więc nie taki wielgachny znowu.
Nomen omen - wpadłem na temat na WUS - i gość wrzucił zdjęcie 8 latka z Mudmanem na ręku - nie wygląda to źle muszę przyznać:
http://forums.watchuseek....hew-696344.html
Ja drapię się w głowę nad: DW-6900NB-1ER.
Co sądzicie?
Pies czy kot?: kot Pomógł: 19 razy Wiek: 46 Dołączył: 07 Lis 2012 Posty: 6680 Skąd: North
#15 Wysłany: 2014-05-28, 09:04
corten napisał/a:
No Panowie, mam podobny problem, też G na komunię.
Zastanawiam się nad DW6900 - w sumie jest 50 na 53mm więc nie taki wielgachny znowu.
Nomen omen - wpadłem na temat na WUS - i gość wrzucił zdjęcie 8 latka z Mudmanem na ręku - nie wygląda to źle muszę przyznać:
http://forums.watchuseek....hew-696344.html
Ja drapię się w głowę nad: DW-6900NB-1ER.
Co sądzicie?
Moja córka (9l) biega czasem z moim mudmanem a chudzielec z niej niesamowity, IMO to źle nie wygląda taki łocz na nadgarstku
Coś tam widać
Ostatnio zmieniony przez Toyota 2014-05-28, 09:11, w całości zmieniany 1 raz