A bo wiesz jak to jest: moje konto jest wspólne a jej konto jest jej
To jeszcze pikuś - 3 lata temu kupiłem sobie L-kę 70-200. Omal do rozwodu nie doszło
No dobra - tak czy owak przyjemniej gada się o kobietach, tawet tych wrednych, niż o złodzieju
Pies czy kot?: pies Pomógł: 62 razy Dołączył: 11 Kwi 2012 Posty: 9082 Skąd: Polska
#51 Wysłany: 2014-05-08, 13:10
Phi... Moja ostatnio próbowała sama zmienic jakies ustawienia w Windowsie. Pokilkala, pobroila, potem obrazila sie na kompa. Naprawiłem i dodalem ze mogla mnie poprosic to bym to zrobil... Uslyszalem, ze sie wywyższam i traktuję ją, jak glupka
[ Dodano: 2014-05-08, 14:11 ]
Osobne konta są dobre. Na jedno wplywa wyplata, a na oficjalne sam sobie cos tqm przelewasz
_________________ "Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
To jeszcze pikuś - 3 lata temu kupiłem sobie L-kę 70-200. Omal do rozwodu nie doszło
No bo wiesz jak jest: "Boże, spraw by po mojej śmierci moja żona nie sprzedała moich obiektywów za tyle, za ile powiedziałem jej, że kupiłem."
Ja aż tak drogich szkieł nie mam, i nie potrzebuję, ale jak wspomniałem swojej (wciąż przyszłej jeszcze żonie ), że zamiaruję kupić tamrona 150-600 za raptem 4,5k (okazja, bo cena/jakość rewelacyjna ) to się w czoło popukała i taką minę zrobiła
Ale jak teraz zwalnia się z pracy i zostało jej 3 dni urlopu to postanowiła spędzić go w domu (wykorzystać go po prostu). Jak jej powiedziałem, żeby lepiej chodziła do końca a za te 3 dni by jej zapłacili (bo i tak nowej pracy jeszcze nie ma i będzie siedzieć w domu na moim utrzymaniu na razie), to odpowiedziała, że... pieniądze to nie wszystko
No i zrozum człowieku kobiety
Ostatnio zmieniony przez gryson 2014-05-08, 13:51, w całości zmieniany 5 razy
Aż tak drogich ?
Kumoter żartuje , Twój Tamron to prawie trzykrotna równowartość mojej eLżbiety
Co? To tak L-ki 70-200 potaniały, że za 1,5k można kupić? To zmieniam system!
Ja tam swojej nie zamierzam nawet po ślubie konta udostępniać, będę jej przelewy robił jak będzie kasy potrzebować mojej
Ostatnio zmieniony przez gryson 2014-05-08, 20:25, w całości zmieniany 3 razy
No to niedrogo. 70-200/4 to był swego czasu argument nad zastanawianiem się nad przejściem na ciemną stronę mocy, ale ostatecznie wytrwałem w żółtej
Ale to wyszło na to, że za 1700 zł o mało się nie rozwiodłeś?