Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Maj 2013 Posty: 269 Skąd: żoli
#1 Wysłany: 2014-05-21, 19:22 wersja kolorystyczna
mam mętlik w głowie, którą wersję wybrac? chyba ze model inny ale ten wydaje się ok a i Tomek go kiedyś polecał
chyba ze iść na całość i taki
_________________ Kupiłem właśnie Mosera, zaraz lecę na wymarzony urlop, tak więc wolałbym uniknąc sytuacji, że teraz wpłace zaliczke i będę musiał na urlopie jeść chleb z pasztetem Czy mógłby ktoś założyć za mnie tą zaliczkę?
Ostatnio zmieniony przez olek 2014-05-21, 19:26, w całości zmieniany 1 raz
#7 Wysłany: 2014-05-21, 21:17
dzięki,
takiego jeszcze znalazłem szukając gdzie tanio ten czerwony
_________________ Kupiłem właśnie Mosera, zaraz lecę na wymarzony urlop, tak więc wolałbym uniknąc sytuacji, że teraz wpłace zaliczke i będę musiał na urlopie jeść chleb z pasztetem Czy mógłby ktoś założyć za mnie tą zaliczkę?
#9 Wysłany: 2014-05-21, 21:29
żółty to już przesada-nie mam odwagi
Eeeeee, bez przesady. Mam i to świetny wybór.
Co prawda chcę sprzedać, bo żółty M-Force wypełnia mi potrzebę żółtego zegarka, ale gdyby nie to, w życiu bym nie chciał się pozbywać...
Pies czy kot?: kot Pomógł: 2 razy Wiek: 41 Dołączył: 24 Kwi 2014 Posty: 74 Skąd: Oberschlesien
#13 Wysłany: 2014-05-22, 07:09
idź na całość!!
jeśli kupujesz G, to w takim kolorze żeby był dobrze widoczny z daleka, np. jak wpadnie w gęstą trawę...
a po za tym zacnie wygląda na reku
_________________ "Na pewno nie wszystko, co warto, to się opłaca, ale jeszcze pewniej (…) nie wszystko, co się opłaca, to jest w życiu coś warte. "
23 października 2007
Władysław Bartoszewski
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14428 Skąd: Gliwice
#14 Wysłany: 2014-05-22, 07:16
Czerwony jak dla mnie, no chyba ze jeszcze pomarańcza jest