Mój taki mały nie jest, a tarcza i cyferki w sam raz, ale to wg mego gustu.
Ja tylko zagłosowałem na biały, bo był do wyboru spośród pokazanych, bo to też jest fajna alternatywa.
Sam mam (na razie) tylko jedno "g", i to właśnie białe, taki wariat na lato
Ale zamiast kupować kolejne dokupię chyba tylko czarną kopertę, przełożę i będę miał dwa zegarki w jednym, zależnie od upodobań
gryson, to dobry pomysł kupić drugi bezel Jest taka Pani w zibi tylko sobie śrubki dokup od razu Ja do swojej czerwonki zbieram się żeby kupić na wymianę za jakiś czas
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
No dokładnie, kupowałem białego od razu z takim założeniem, że dokupię czarny bezel/kopertę i pasek biały. Z tej pandy będę więc mógł zrobić całego białego, szturmowca i całego czarnego oraz odwróconą pandę A to wszystko mając jedynie dodatkowy bezel i pasek I jak tu nie lubić gieszokuf
Pies czy kot?: pies Pomógł: 44 razy Wiek: 44 Dołączył: 12 Cze 2013 Posty: 11594 Skąd: Łódź
#23 Wysłany: 2014-05-22, 10:24
Ten GW-7900RD-4ER jest zarąbisty i takiego bierz Kolorek na żywo wygląda nieziemsko.
Sam mam go od dłuższego czasu na oku i na pewno kiedyś nabędę go.
Miałem G-7900A-7ER i wspaniale układał się na łapie, skrzydełka są rewelacyjne
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane".......
Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Maj 2013 Posty: 269 Skąd: żoli
#24 Wysłany: 2014-05-22, 10:33
właśnie tego zamówiłem tzn red:)
_________________ Kupiłem właśnie Mosera, zaraz lecę na wymarzony urlop, tak więc wolałbym uniknąc sytuacji, że teraz wpłace zaliczke i będę musiał na urlopie jeść chleb z pasztetem Czy mógłby ktoś założyć za mnie tą zaliczkę?
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#25 Wysłany: 2014-05-22, 10:34
i brawo ten pan czerwony najciekawszy
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused