Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#213 Wysłany: 2014-05-10, 16:52
Kurna - problem mam teraz - czy oszczędzać se na chroniacza pokroju tych Seikaczy i przez okres kilku miechów nie kupować nic czy jednak się przełamać i kupić po drodze jakiegoś Tissota bądź inny wynalazek chrono
prezesso, nav, pełen szacunek dla was Ja przez to forum to kupuję Miał być tylko Orient w tym roku a i udało się DB ,a teraz bym chciał Citizena ale nie wiem czy uda się z kasą bo muszę z planami na budowę chaty ruszać
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
No właśnie kornel są wydatki i wydatki.. Inna sprawa że moim zdaniem lepiej trochę ochłonąć i kupić coś konkretnego (w moim przypadku Speedmaster - klasyk na lata) niż wydawać na chwilowe zachcianki równowartość tego właśnie konkretu.
Jacek jasne. Ja sobie jeszcze na coś mogłem pozwolić bo kończę spłacać pożyczkę na działkę. No a na jesieni chcę brać kredyt na chatę a wypłata na wszystkie zachcianki nie wystarczy. No ale wiem, że zegarki nie są najważniejsze
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#222 Wysłany: 2014-05-10, 19:31
Wiem - tylko, że u mnie wcześniej chyba bajka z zegarkami się zaczęła i dzięki temu (albo przez to) mogę powyprzedawać swoją kolekcję i ją po prostu przeorganizować Póki co sprzedałem więcej niż kupiłem i co najważniejsze - za więcej