Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#17 Wysłany: 2014-06-06, 20:20
beceen napisał/a:
Tomek, raczej wtorny, chociaz citizen caly czas ma w ofercie damskie divery.
tem co pokazalem to 54-0919.
z nowych eco drive'ow jest chociazby EP6000 i damskie wersje meskich modeli, np. taki tez:
Szkoda, wygląda ciekawie. Te nowe wypusty znam, nawet mierzyliśmy i wyglądają takse .. Szukam czegoś dla żony na wakacje i pewnie skończy się na NY2300, jak nie podejdzie - zostawię sobie , kiedyś miałem, sprzedałem i żałuję ..
większość kobiet które znam bardzo lubi kostki na pasku w cartierowskim looku o wymiarch 25x30 mm. Nawet jak nie lubiły to polubiły bardzo szybko, to się sprawdza w czasie. Ma tego trochę maurice lacroix z niebieskim kamykiem w koronce, ale i seiko z serii dress, classic, też z podobnym zresztą kamykiem. Około 2000 zł można szukać. Trzeba pamiętać że kobieta zmienną jest Łatwiej kupić kobiecie prezent sugerując się jej osobowością, bo tak to sami będziemy potem w tym chodzić
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#24 Wysłany: 2014-06-06, 20:56
Maru123 napisał/a:
ten też fajny:
Świetny jest, ale szukałbym czegoś, w czym ewentualnie można by wymienić bransoletę na pasek. Tak na wszelki wypadek, jakby okazało się, że bransoleta depiluje nadgarstek. Moja ma pięknego Alfexa, który leży i się kurzy, bo nie wziąłem tego pod uwagę