Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#91 Wysłany: 2010-06-24, 16:37
Kubek napisał/a:
O! "mądrej głowie dość dwie słowie"!!! rozwiązałeś mi problem - bo i ten transport 20 dniowy mogł mi zakłócić realizację planu. Zegarki w Factory - hmm - nie widziałem. Czas jechać ... Dzięki
Jak coś kupisz - pochwal się
Kubek [Usunięty]
#92 Wysłany: 2010-06-24, 19:12
jak wiecie zabawa polega na tym, że człowiek zakochuje się w sprzęcie i żaden inny go nie interesuje. Po prostu chemia to jest no i przegladając stronę Zibiego czyli Time Trendu oczywiście nie mają w ofercie tego głupiego zegarka co mi się spodobał!!!!! Natomiast na allegro już zyskałem 50 złotych wliczając w cenę maszyny transport ze Stanów:) nie zmienia to faktu, że jechać do Ursusa trzeba- howg!
Kubek [Usunięty]
#93 Wysłany: 2010-07-04, 18:48
TomekR napisał/a:
Jak coś kupisz - pochwal się
byłem. I nie w factory ale przypadkowo okazało się, że Time Trend jest też na Głębockiej gdzie mnie zaniosło:) i upusty takie jak wspominałeś - po 50 proc. Kupiłem, nie wiem czy dobrze zrobiłem - inną Nauticę ale na razie nie mogę jej pokazać no nie mogę i już
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
Pies czy kot?: kot Pomógł: 4 razy Wiek: 48 Dołączył: 30 Maj 2010 Posty: 1183 Skąd: WM
#99 Wysłany: 2010-07-04, 20:32
Kubek napisał/a:
matyr napisał/a:
dawaj ta nautica misiu.
misiaczek nie da nautica bo najpierw musi w gawrze dyplomatycznie ją wprowadzić do użytkowania i na razie myśli jak rozegrać tę partię szachów
Dawaj! W piwnicy, garażu, w łazience rób te foty, ale dawaj zdjęcia!! :D
_________________ Pozdrawiam
Lastrad
Kubek [Usunięty]
#100 Wysłany: 2010-07-04, 20:43
Sygnalizuję zyczliwym i przesympatycznym kolegom, że w ostanim czasie mam w ukryciu dwa (albo 3 ) zegarki chińskiego lotu, które muszę ujawnić - więc bardzo proszę o nieco cierpliwości. No i muszę podjąc decyzję który komu oddać bo przecież inaczej to się nie obejdzie :):) ale będzie dobrze, na pewno będzie dooobrze
lastrad napisał/a:
Dawaj! W piwnicy, garażu, w łazience rób te foty, ale dawaj zdjęcia!! :D
no chyba nie przypuszczasz, że te skarby trzymam w domu!
Arek [Usunięty]
#101 Wysłany: 2010-07-04, 21:31
Kubek napisał/a:
no chyba nie przypuszczasz, że te skarby trzymam w domu!