Trochę za kolorowy ten ostatni jak dla mnie, Tomek
Chociaż z czarnym paskiem mógłby być.
GW-3000 też był brany pod uwagę ale GW-3500 jest ogólnie bardziej czytelny.
No i ma podświetlanie (chociaż kiepskie to godzinę da się zobaczyć) i normalny stoper, GW-3000 zdaje się tylko do 24 minut.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19093 Skąd: TST
#96 Wysłany: 2014-06-24, 16:22
Seven napisał/a:
No to zwracam honor Citkowi, nie miałem jeszcze radiowca z tej firmy.
Łapią i to dobrze
Dzięki Ci, Casio też złapał i już jest idealnie, "pomagaczem" podziękowalem
Musiałem z nim tylko po domu pochodzić, złapał za trzecim razem zresztą tam, gdzie i Citki łapią
Mam dom w dolinie pomiędzy górkami więc u mnie z zasady wszystko gorzej odbiera, ile się natrudził facet z serwisu, żeby mi antenę do cyfrowej naziemnej dobrze ustawić.
W końcu jest na kominie, wyżej się nie dało
Mam i satelitarną NC+ a naziemna była dla Ojca, teraz gdy zmarł, już praktycznie niepotrzebna...
Dostałem z tym zegarkiem także zapasowy pasek ale zdaje mi się, że gdybym go zmieniał kiedyś (jeśli wcześniej zegarek mi się nie znudzi) to warto byłoby razem z bezelem, prawda?
Gdzie takie bezele da się kupić?
Pomógł: 5 razy Dołączył: 21 Lip 2012 Posty: 730 Skąd: Far East
#99 Wysłany: 2014-06-24, 18:05
W nocy odbiór sygnału powinien być już lepszy, jak jutro zechcesz sobie sprawdzić czy automatyka dała radę to wciśnij (już normalnie bez przytrzymania) ADJUST - wyświetli się godzina i data ostatniej udanej synchronizacji.