poszukałem poszperałem nic do końca nie pasuje w tym przedziale ale może znajdziecie coś bez chrono, narazie faworyci to
gdyby miał małą sekundę już bym brał bo trochę nudą w takiej wersji wieje.
i o dziwo Parnik, miałem kiedyś i lubiłem bardzo nie wiem czemu sprzedałem ...
w sumie ta kolorystyka Parnisa w stylu "like father like son" bardzo mi leży, robi jeszcze ktoś jakieś piloty ze srebrnymi tarczami poza Kentexem. oczywiście prosze o wszystkie propozycję.
ideałem jest IWC Big Pilot ale np. Steinhart mi nie leży pewnie przez czarnoczarną tarczę i trzcinkę na ringu sekundowym.
Ostatnio zmieniony przez pr00 2014-06-26, 16:26, w całości zmieniany 2 razy
Pomógł: 35 razy Wiek: 49 Dołączył: 23 Maj 2012 Posty: 6031 Skąd: PL
#17 Wysłany: 2014-06-26, 16:36
Maras68, Ticiono to nie automat. I wygląda "jak zwykły pilot".
pr00, bez chrono?
To bierz Geckotę i się nie zastanawiaj. Jest nieco unowocześniona, ma datę i inne niż w standardowych Fliegerach wskazówki. Mam "brązowa" i od miesiąca nie chce zejść z nadgarstka.
Japoński automat, z datą. Dodatkowo, za 99 funciaków kupujesz w EU - zero dodatkowego VATu i cła. Przesyłka coś chyba 7 funtów.
Pomógł: 35 razy Wiek: 49 Dołączył: 23 Maj 2012 Posty: 6031 Skąd: PL
#26 Wysłany: 2014-06-26, 18:03
A widzicie, nie przeszkadza mi zbyt długa godzinówka w Geckocie, nic a nic. Nawet więcej, Typ B nie podobał mi się aż tak jak A ze względu właśnie na krótką i grubą/pękatą wskazówkę godzinową.
Natomiast kolor lumy jest rewelacyjny IMO, wintydż totalny.