Pies czy kot?: kot
#31 Wysłany: 2014-06-22, 21:58
Warda kolejnego nie chcę....już się Krzysiek pytał....przecież mam najładniejszego Warda jaki jest, to po co inny
Co do Citizena i tej nieszczęsnej osłony koronki to jest to jedna z dwóch rzeczy, która mi się w nim nie podoba.....druga to wachnik i w ogóle widoczny mechanizm....mogli dać jakieś ładne rzeźbione 3d logo z tyłu...., a nie gapę z pfenniga...
No ale indeksy ....
Osłona koronki przydałaby się jeżeli już musiała być, to taka jak z IWC
Pomógł: 17 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Cze 2011 Posty: 6122 Skąd: Warszawa
#33 Wysłany: 2014-06-22, 23:13
Tomek napisał/a:
Najlepszy jest Helberg...
Ale (poza wkładką bezela i może koronką), Robur go kładzie we wszystkich kategoriach: tarcza słoneczkowa, wyższe indeksy, ładniejsze wskazówki, chyba lepszy L2L... no i miażdżąca różnica w cenie - dużo poniżej budżetu, ale to chyba akurat nie problem . Zawsze można w oczekiwaniu na Citka jeszcze coś ustrzelić dla zabicia nudy .
Sam Citek zaś wydaje mi się totalnie przeładowany - koperta razem z bezelem, maskownicą bransy i naroślą na koronce, mają tyle niepasujących płaszczyzn, że ciężko oko skupić w jednym punkcie.
Zatem mój typ na szybko (foto jumnięte Bartkowi) :
_________________ "Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."