Pies czy kot?: kot Pomógł: 18 razy Dołączył: 31 Lip 2012 Posty: 2694 Skąd: Jablonna
#19 Wysłany: 2014-07-13, 18:14
zastanawiam sie czy sie nie szarpnac i kupic takiego Atlantica, wiem ze przeplacam za napis ale ojczulkowi raz w zyciu mozna cos drozszego kupic a i tat bedzie zadowolony bo bedzie mia "pożadny szwajcarski zegarek" a ze on z szwajcaria i pozodnym mechanizmem ma tyle wspolnego co ja z np Dalajlama to inna bajka
z podanych propozycji najbardziej podchodzi mu te Seiko
Pomógł: 8 razy Wiek: 68 Dołączył: 31 Sty 2013 Posty: 1491 Skąd: z innego wymiaru
#22 Wysłany: 2014-07-13, 19:25
Ptaku napisał/a:
To facet co ma 60 lat wiec prosze o wyrozumialosc za jego poglady.
Nie ważne ile ma, ważne na ile się czuje
Pozdrowienia dla taty.
A Casio całkiem dobrym wyborem jest, tylko trzeba dobrze poszukać - Waveceptor i solarka to obowiązek w quarcokach - wiem bo miałem.
_________________ Normalność, to indywidualne postrzeganie rzeczywistości.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 18 razy Dołączył: 31 Lip 2012 Posty: 2694 Skąd: Jablonna
#26 Wysłany: 2014-07-13, 20:53
Juz po ptakach kupile uzywanego Tissota Outuriera, mam papiery zakupu i podobno jest w stanie prawie idealnym, w kazdym razie mam w domu cape cody.
Ojciec nie lubi kajdanow wiec trzeba bedzie pasek dokupic a kajdan pleci na bazarek
Ile to ma bez koronkę, bo pasek ma chyba tylko 20mm a to chyba za mało do koperty pow. 43mm?
_________________ Kupiłem właśnie Mosera, zaraz lecę na wymarzony urlop, tak więc wolałbym uniknąc sytuacji, że teraz wpłace zaliczke i będę musiał na urlopie jeść chleb z pasztetem Czy mógłby ktoś założyć za mnie tą zaliczkę?
Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Maj 2013 Posty: 269 Skąd: żoli
#29 Wysłany: 2014-07-13, 21:23
Dzięki, w necie piszą ze 20
_________________ Kupiłem właśnie Mosera, zaraz lecę na wymarzony urlop, tak więc wolałbym uniknąc sytuacji, że teraz wpłace zaliczke i będę musiał na urlopie jeść chleb z pasztetem Czy mógłby ktoś założyć za mnie tą zaliczkę?