Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
emster [Usunięty]
#17 Wysłany: 2014-07-07, 21:18
kornel91, ostatnio czasu mam tak mało, że ledwo starcza na pobieżne przejrzenie forum, a coś napisać hoho kiedy
Sumo czeka w kolejce, jak nic się nie zmieni będzie niebieskie, może z tuningiem od yobokies, ale czy w tym roku, raczej nie... Inne priorytety się pojawiły...
Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2012 Posty: 2042 Skąd: zDolny Śląsk
#22 Wysłany: 2014-07-15, 12:43
Ja miałem takowy, kupiłem na zotoce od chyba "dobregotaniegoczłowieka" i w sumie byłem zadowolony. Zapięcie całkiem ok. Odsprzedałem jednak, bo nie do końca pasował mi koncepcyjnie do staruszka Orienta Kompresora.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 3 razy Wiek: 39 Dołączył: 08 Lut 2013 Posty: 729 Skąd: Wrocław
#24 Wysłany: 2014-07-30, 20:43
Emre, to jeden i ten sam z jednej strony jest przeszlifowany na płasko a z drugiej jest na okrągło, można sobie przełożyć.
Dzisiaj przyszedł i powiem wam, że nie ma wstydu, zapięcie blaszane, sam mesh jak się go wyprostuje to przez splot lekko się wykrzywia ale na nadgarstku leży świetnie i równo. Generalnie za tą kasę polecam.