Pies czy kot?: pies Pomógł: 44 razy Wiek: 44 Dołączył: 12 Cze 2013 Posty: 11594 Skąd: Łódź
#27 Wysłany: 2014-08-14, 11:53
Pablos_ napisał/a:
EF-531D ma niestety zwijaną i bardzo lekką bransoletę, poza tym na żywo wygląda bardzo średnio, do EF-547D nie ma startu.
Widziałem oba na żywo (choć nie macałem ) i bardziej przemawiał do mnie 531 choć nad 547 też myślałem ale jakiś taki szary
Jednak muszę powiedzieć że z tą bransą mnie zmartwiłeś , muszę go jednak pomacać.
Druga sprawa (to dotyczy też Wireda), jakoś nie lubię jak główna duża wskazówka jest od stopera a nie od sekundnika, bo wtedy mam wrażenie jakby popsuł się
Chyba Pablos się myli i w EF 531 też nie ma zwijanki. W tych powiedzmy wyższych modelach EF i EFR z początkiem 5 jest normalna bransoleta.
[ Dodano: 2014-08-14, 14:19 ]
Cytat:
jakoś nie lubię jak główna duża wskazówka jest od stopera a nie od sekundnika,
Tak jest w modelach EF duża wskazówka jest od stopera. Więc jak tego nie lubisz to odpadają. Oglądałem ten filmik z EFR-531 i tam niby ona chodzi ale trzeba zauważyć, że górna subtarczka jest niewyzerowana. Więc tutaj może być tak, że duża wskazówka jest od sekundnika ale bym się nie założył
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Pies czy kot?: pies Pomógł: 44 razy Wiek: 44 Dołączył: 12 Cze 2013 Posty: 11594 Skąd: Łódź
#29 Wysłany: 2014-08-14, 13:25
Kornel91 na pewno w EFR-531D duża wskazówka jest od sekundnika, widziałem go na żywo , lecz nie macałem i nie przyjrzałem się dokładnie bransie.
https://www.youtube.com/watch?v=QWtPx4f1pFQ
Kolega Pablos się myli
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2014-08-14, 13:36, w całości zmieniany 6 razy
Z_bych Koneser chińskiego majeranku Morda Zdradziecka