Pies czy kot?: pies Pomógł: 4 razy Wiek: 44 Dołączył: 26 Lis 2013 Posty: 601 Skąd: Lublin
#31 Wysłany: 2014-08-15, 20:06
ja używam właśnie tego tutelary od Conrada, ale jakoś na 2 zegarki zaczyna mi nie wystarczać i zaczymam się chyba rozglądać za czymś na 4 sztuki. Plasticzak ogólnie daje radę, po pół roku ekspoatacji nieco głośniejszy ale działa
Ja używam Conrada na cztery zegarki (wersja pionowa, każdy zegarek oddzielnie włączany, cztery tryby czasu pracy). Wygląda nieźle - czarny, lakier fortepianowy. Odkąd drobną modyfikacją wyeliminowałem często spotykaną przypadłość tej marki, czyli stukanie przy cięższych zegarkach, jestem naprawdę zadowolony.
Wklejki z filcu (takiego jak np. do podklejania krzeseł) na "uchwytach na zegarki" przy zatrzaskach - w moim rotomacie są one plastikowe, z materiałowymi podkładkami pod zegarki. Dzięki temu wchodzą trochę "na wcisk" i nie mają luzu. Tak więc nic skomplikowanego.
Z mojego doświadczenia da się kupić prawie stówkę taniej, ale co kto potrzebuje i co się komu podoba. W każdym razie mój, pod względem wizualnym, zaakceptowała żona, więc nie muszę przynajmniej go chować w kącie