A ja mam problem czyściłem dzisiaj swój GDF-100 nie po raz pierwszy i nie wiem czy to tego wina ale poszedł chyba czujnik. Wyskakuje błąd przy ALTI i BARD i temperatura jest bardzo krótko. Pewnie tylko serwis ??
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2014-08-23, 20:11, w całości zmieniany 1 raz
Jacek. Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Sfermentowanego.
Pomógł: 99 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 15379 Skąd: że by...
#2 Wysłany: 2014-08-23, 22:34
Może rozszczelnił się gdzieś albo któryś tłoczek wisi. Zanim dasz zarobić artystom, najpierw przemyj izopropanolem z zewnątrz i dobrze wysusz tego gumiaka.
Mało coś koledzy pomocni Poszedł wczoraj plastik na serwis Pewnie sam wyciągnąłem coś czujnika jak to nazwał kolega na kizi gluty. Ciężkie życie bez Casio
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Jacek. Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Sfermentowanego.
Pomógł: 99 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 15379 Skąd: że by...
#6 Wysłany: 2014-08-26, 21:48
kornel91 napisał/a:
Mało coś koledzy pomocni
Nie moja wina - chciałem odczynić urok, ale czarna kura była dostępna tylko w galarecie
Cytat:
Ciężkie życie bez Casio
Masz Orienta
Gburcydydes.
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#7 Wysłany: 2014-08-26, 21:50
ale Orient też felerny dasz wiarę że ze 10 sek na dobe robi
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.