Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#24 Wysłany: 2014-08-26, 21:17
Z_bych napisał/a:
Nie za duży, nie za mały, ot w sam raz
zanim mi się zdjęcie wyświetliło pomyślałem że się dowartościowujesz a z kolorowymi mam tylko problem przebarwień i zabrudzeń - tak se to wygląda. Żółty nie będzie tu wyjątkiem
edit przejrzałem teraz huba i większość żółtych modeli sold out GA100 między innymi
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-08-26, 21:47, w całości zmieniany 3 razy
Ciniol, tylko to do przeżycia Ja muszę kupić pasek i bezel do swojej katiuszy
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#26 Wysłany: 2014-08-26, 21:53
ale że brudny pasek i przebarwienia do przeżycia? I to mówi ten któremu przeszkadza goopie 10 sekund w Oriencie
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-08-27, 08:41, w całości zmieniany 1 raz
ale że brudny pasek i przebarwienia do przeżycia? I to mówi ten tprzeszkadza goopie 10 sekund w Oriencie
Przy tylu zegarkach co masz to nosisz je tak rzadko, że nie wiem skąd te przebarwienia
No a ja szanuję zegarki i te przebarwienia są i tak mało widoczne więc do przeżycia
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
#28 Wysłany: 2014-08-26, 21:58
przebarwienia są pewnie dlatego że różne takie z foruma uroki muszą rzucać z zazdrości inaczej się tego nie da wytłumaczyć
Rafał może coś w tym jest Ja ostatnio oglądałem jakiś program w TVN i gość miał białego G a właściwie to on już był beżowo brązowy
Marcin/kornel91
#30 Wysłany: 2014-08-26, 22:03
to jest imo padlina w G rozumiem żeby jeszcze poddawać je ekstremalnym działaniom typu odczynniki chemiczne, super wyebolitowe źródła światła itp. ale ja je po prostu noszę