Pies czy kot?: pies Pomógł: 8 razy Wiek: 49 Dołączył: 15 Paź 2010 Posty: 1675 Skąd: *Miasto know-how
#17 Wysłany: 2014-09-05, 11:25
Pamiętajcie Panowie o mnie, gdyby któryś z Was próbował importować ... Chętnie się podepnę pod zamówienie
Oczywiście zrewanżuję się w miarę skromnych możliwości
Póki jednak nie ma widoku na taką inicjatywę, mam nadzieję, że ktoś jeszcze podpowie, jaki sikor zakupić ...
_________________ "Żyj pasją, a spełnisz marzenia"
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#18 Wysłany: 2014-09-05, 16:37
To ja pokażę co se wymyśliłem
Bo ponieważ zegarki codziennego użytku trzeba mieć dwa, czarny i biały (albo ogólniej jasny i ciemny)
...to po wyborze czarnego gdzieś tam niżej, wybrałem sobie białego Trochę mniej budżetowy niż tamten czarny, ale za to full opcja: solar, radyjko, utwardzany tytan, szafir z AR
Rozmiar i może kolory nie do końca zgodne z Twoimi założeniami ale dla mnie rewelacja
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#19 Wysłany: 2014-09-05, 17:54
Casio OCW-P100TD-7AJF Oceanus Cachalot ...
Świetny zegar GoldBoy. Niestety cena mocno zaporowa. Przekracza budżet o 250 prezydentów. Jak doliczyć jeszcze Cło i Vat, to o 400 prezydentów wyjdzie więcej .
To zdecydowanie za dużo dla mnie, jak na zegarek EDC ... Potrzebuję czegoś w bardziej przystępnej cenie, by zbytnio nie ubolewać gdyby doszło do uszkodzenia sikora
_________________ "Żyj pasją, a spełnisz marzenia"