Kumpel szuka dla żony, a że ja te zegarki ciągle kupuję przecież, no to do mnie sie zwrócił o pomoc
Srednica tak do ~36 - damka przecież, koniecznie jasny (biały, srebrny) i chrono, ale prawdziwe, ze stoperem, nie multidata naśladująca.
Coś w tym stylu jego pani mu pokazała:
Timex T2P059
albo Kors jakiś
No i szukamy, ma być ładnie, podobnie do powyższych, no i dobrze, no bo dla żony.
Ale bez przesady, 500-600 to max
Znalazłem taką Sporturę, się spodobała się, ale cena juz nie, no chyba że się da znaleźć w luckich piniondzach
SNDX95
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#2 Wysłany: 2014-09-15, 20:08
Pierwszego Timexa (dokładnie tego) kupiłem żonie rok temu. Jest bardzo zadowolona, w dodatku cieszy się, że bransa nie jest z pełnych ogniw, bo dzięki temu zegarek jest lżejszy
P.S. Kiedy wciska się koronkę, tarcza się podświetla
Ostatnio zmieniony przez Chorwat 2014-09-16, 18:53, w całości zmieniany 2 razy
Pies czy kot?: kot Pomógł: 12 razy Wiek: 40 Dołączył: 03 Wrz 2013 Posty: 3932 Skąd: Toruń
#5 Wysłany: 2014-09-16, 18:53
Poprawione
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#6 Wysłany: 2014-09-22, 12:07
Nadal szukamy, podrzućcie coś
A z tym pierwszym Timeksem to problem jest taki, że to od niego się zaczęło, bo kupili tam komus w rodzinie i się właśnie małżonce kolegi spodobał, ale przeciez nie może być taki sam, no bo jakby to na wspólnych rodzinnych spędach wyglądało
A, no i budżet się da naciągnąć trochę, ale 900 to granica sztywna jak sztywny pal Azji
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
Ostatnio zmieniony przez goTomek 2014-09-22, 12:09, w całości zmieniany 1 raz