Pies czy kot?: pies
#19 Wysłany: 2013-10-08, 11:32
Nie, nie, nie... baly Pulsar odpada na prezent... sam sobie takiego kupie pod choinke chyba:D
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#20 Wysłany: 2013-10-08, 11:47
beceen napisał/a:
orient ma serie inspirowana subaru (a raczej Subaru Tecnica International), niektore spoko, choc wg mnie ciut wiesniackie, jak to impreza
casio ma serie redbull racing, seiko ma pare modeli z honda (glownie z okresu jak jeszcze honda w F1 brala udzial).
a które bo dwa pierwsze modele imo były całkiem spoko - dopiero później zaczęła się choinka wyglądowa i cenowa
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 4 razy Dołączył: 05 Lis 2012 Posty: 566 Skąd: z lasu.
#24 Wysłany: 2014-09-19, 12:51
strix napisał/a:
pusar ma fajne w okolicach 500 - 600 zl - zoltego i czarnego z niebieskim - ostatnie 2 foty - mialem. Bialego mam . Wykonanie perfekcyjne (koperta, tarcza, indeksy itd) jak w zegarkach z polki 1500 zl i wiecej - detale dopracowane naprawde swietnie.
#30 Wysłany: 2014-09-20, 06:57
Jazz- napisał/a:
Dzięki . Maciek, powiedz jeszcze jak z rozmiarem? Bardzo duży jest to zegar? Jak się układa na ręce?
Kupuj, nie panikuj.
Serio - bardzo fajne zegarki, dobrze mi się nosiło. W sumie to nie wiem który fajniejszy, chyba czarny... Jak Ci się chce grzebać, to poszukaj, wklejałem sporo fot w nadgarstkowych kiedyś.