Pies czy kot?: pies Pomógł: 8 razy Wiek: 49 Dołączył: 15 Paź 2010 Posty: 1675 Skąd: *Miasto know-how
#50 Wysłany: 2014-10-08, 07:55
Tomek napisał/a:
W stałej ofercie ma identyczny w wersji kwarcowej ... Jak osoba na prund nie uczulona, to w przyszłym miesiącu może klikać
Tomek, kwarcyka już mam od DB. Jeden starczy. No może nie ten poziom kłalitności, ale jakoś przeżyję
Aczkolwiek z tych pokazanych dotychczas, Sea Ram w automacie ma największą moc.
Zasadniczo to byłbym w kropce jeśli chodzi o to czy wybrać jego, czy Sumo.
m.aciek napisał/a:
Jeżeli koniecznie DB, to fajniejszy jest DayNight OPS Tritium. Wszystkie, poza białym, bardzo fajne.
m.aciek, DayNight OPS Tritium jest fajne, ale nie tak fajne jak Sea Ram.
Generalnie to zastanawiam się, czy rzeczywiście nie sprzedać jeszcze czegoś i nie dołożyć do czegoś konkretniejszego. Myślę o Sea Ram, bądź Sumo. Tu jednak też będę miał dylemat
Czekam jeszcze co wyniknie z uprzejmości, które wymieniam na priv z Iksem.
Być może to wcale nie będzie Driver
[ Dodano: 2014-10-08, 14:52 ]
Sprawa się wyprostowała. Zakup Divera będzie jednak przesunięty w czasie. W miejsce tego będzie Citek, oraz Sea-Gull D813.581
A Sea Ram, bądź Sumo trafią w moje ręce na gwiazdkę. Hamilot poczeka do przyszłego roku
_________________ "Żyj pasją, a spełnisz marzenia"
#51 Wysłany: 2014-10-08, 18:56
Elix napisał/a:
...oraz Sea-Gull D813.581.
Bardzo, bardzo fajny zegarek. Też się ostro łamię. Jedyne co mnie powstrzymuje to WR50m, co dyskwalifikuje go jako EDC - a factora EDC szukam w każdym zegarku.
Co do WR, powiedz mi na jakiego grzyba Ci więcej ? Pławić się możesz, więc w czym problem hmm ?
Co do blaszki, to nie jest źle ... Myślę, że nie będziesz na nią zwracał uwagi
Jak przełamiesz pierwsze lody dokonując zakupu, to i ja pójdę Twoim tropem
Nie bądź mientka faja
_________________ "Żyj pasją, a spełnisz marzenia"
Ostatnio zmieniony przez Elix 2014-10-08, 20:40, w całości zmieniany 1 raz
Co do WR, powiedz mi na jakiego grzyba Ci więcej ? Pławić się możesz, więc w czym problem hmm ?
Co do blaszki, to nie jest źle ... Myślę, że nie będziesz na nią zwracał uwagi
Jak przełamiesz pierwsze lody dokonując zakupu, to i ja pójdę Twoim tropem
Nie bądź mientka faja
A Ty myślisz, że skąd ja ewentualmą chcę brać?
Z WR mam taki fetysz, obawiam się, że nie da rady jednak. Przynajmniej na razie...
#60 Wysłany: 2014-10-09, 08:14
Nie wiem jakie są zabezpieczenia, pewnie Alamo i Svedos powiedzieli by nam więcej, ale zakładam, że jak producent napisał WR50m, to tyle jest, czyli niby w zegarku bez strachu ręce można umyć...