Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29444 Skąd: KrK
#1 Wysłany: 2014-10-16, 12:22 Rakuten Global Market
Hej.
Czy coś potrzebuję, aby tam zrobić zakupy
Podoba mi się jeden zegarek. Znaczy się nie jeden.
Ale ten jest tam w super cenie.
Czy jakieś niespodzianki mogą mnie czekać
Co z gryzoniami
Powinieneś zacząć budowanie napięcia inaczej, np :
Może nie uwierzycie, ale jeszcze nigdy nic nie zapłaciłem szczurkowych za zakupy na Rakutenie ...
Dostałbyś należną porcję hejtów i życzeń nagłej bolesnej śmierci, i wtedy mógłbyś naszych szczerozłotych kolegów uspokoić :
... bo jeszcze tam niczego nie kupiłem, choć raz próbowałem ...
Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29444 Skąd: KrK
#12 Wysłany: 2014-10-16, 16:45
ALAMO napisał/a:
Mariusz napisał/a:
Może nie uwierzycie ale nigdy nic na Rakutenie jeszcze nie kupiłem, choć raz próbowałem
Powinieneś zacząć budowanie napięcia inaczej, np :
Może nie uwierzycie, ale jeszcze nigdy nic nie zapłaciłem szczurkowych za zakupy na Rakutenie ...
Dostałbyś należną porcję hejtów i życzeń nagłej bolesnej śmierci, i wtedy mógłbyś naszych szczerozłotych kolegów uspokoić :
... bo jeszcze tam niczego nie kupiłem, choć raz próbowałem ...
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#13 Wysłany: 2014-10-16, 18:31
Nie wiedziałem, że jestem specjalistą od czegoś tam