Wpuszczam w kolejkę Cichego, ze względu na to, że w przyszły wtorek mam kilkudniowy wyjazd służbowy. Tym samym nie miałbym szans nacieszyć się zegarkiem.
Tym samym po zamianie miejsc kolejka kształtuje się następująco :
Grafitowy:
1.
...
63. zmisz
64. Cichy
65. Elix
_________________ "Żyj pasją, a spełnisz marzenia"
Mam szaraka od dwoch dni
Bardzo fajny zegarek, aczkolwiek dla mnie zbyt masywny i przede wszystkim za gruby
Nosze na pasku, bo na bransolecie chce mi urwac reke
Dotarło do mnie szare Otago. Niniejszym odległość, którą pokonało aż pod moje drzwi, wynosi 29932 km.
Zacny to dystans. Grubo ponad 2/3 obwodu równikowego globu
Sam zegarek przypadł mi do gustu i rozważam zakup. Pozostaje tylko kwestia koloru.
Dlatego niniejszym dopisuję się do listy kolejkowej na pomarańczkę, coby porównać organoleptycznie rzeczone sikorki
Ponieważ jestem ostatnim ogniwem spajającym sztafetę z Otago, informuję wszem i wobec, że jeśli nikt więcej nie zgłosi się do listy kolejkowej,
szare Otago wraca po uzgodnieniu z władzą najwyższą do spokojnej przystani w mieście Zielona Góra.
Podobny los podzieli pomarańczowe Otago, za którym czekam. Zegarki zostaną odesłane jednocześnie po zakończeniu testu z pomarańczką
Przy okazji chciałem podziękować ojcom założycielom za możliwość testowania zegarków.
To świetna inicjatywa. Tak trzymać Gerlach !
_________________ "Żyj pasją, a spełnisz marzenia"