Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#52 Wysłany: 2014-10-25, 15:23
Ta DS3 na zdjęciach z tej aukcji wygląda jak zegarek gorszy od linii Seiko 5 .
Ja wiem że nie każdy potrafi zrobić zdjęcie, ale może być gorzej jak ta Certina na prawdę tak słabo wygląda
#54 Wysłany: 2014-10-25, 20:19
prezesso, z tych pokazanych tylko Nardin wygląda na to, za co się płaci .. Reszta z papuci nie wywala .. A skoro korci Cię ten Citek z bulwą - bierz Citka .. Będzie taniej a resztę możemy przepić i wydać na dziewczynki
Z_bych napisał/a:
Citek i Bremont super.
Z_bych, ten Bremont wygląda jak tania, w porównaniu do jego ceny, Bulova Precyzyjna, którą zresztą mam w tej chwili na ręku .. To na pewno nie jest zegarek wart tyle, ile każą za niego płacić ..
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2014-10-25, 20:21, w całości zmieniany 1 raz
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
Jednak wypada doprecyzować jedno: czy jesteś absolutnie ale to absolutnie pewien, że wersja z matową tarczą to nie jest to?
Aby później płaczu nie było : )
#59 Wysłany: 2014-10-26, 14:02
Raczej tak... z reguły jak się na coś napalisz i to potem przymierzasz to masz banana jak talala i w ogóle nie zauważasz błędów.
Ja przymierzyłem...patrzę, patrzę i kurdę mi coś nie pasuje.
Patrzę dłużej i sobie myślę, kurde - może i on jest ponadczasowy ale za chwilę może mi się znudzić. Jest do bólu spokojny i uniwersalny.
A takie projekty mają zawsze 2 strony - obawiam się, że w moim przypadku przeważyłaby nuda.
To jak z mercedesem 124 - albo komuś się podobał i miał kompana na 10 lat albo od razu komuś trąciło nudą (btw., mnie 124 nigdy się nie podobała)
EDIT
Poza tym: nie kupić i żałować to nie problem , mała wypsz i zawsze w sklepie/u ludzi się coś znajdzie.
Najgorzej kupić coś za te kilkanaście kpln i dopiero wtedy żałować. To jest ból.
_________________ Skate or die!
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2014-10-26, 14:20, w całości zmieniany 1 raz