Pies czy kot?: kot Pomógł: 17 razy Wiek: 46 Dołączył: 12 Sty 2012 Posty: 5339 Skąd: Podkarpacie
#18 Wysłany: 2014-10-24, 18:43
No Zbychu zaszalałeś Świetna recenzja
PS.
Jutro zrobię te zdjęcia pudełka bo jakieś światło dzienne w końcu będzie
_________________ Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#19 Wysłany: 2014-10-24, 19:47
Bardzo się cieszę, że ci się Zbyszek chciało!
literówki popraw: talerze i "pod różnymi kątami"
Poza tym od siebie dodam, że wskazówki subtarczek minimalnie wystają poza tarczki, w moim egzemplarzu jest zgięta wskazówka sekund (chyba starszy Pan miał za dużo pary przy zakładaniu) i minimalnie krzywo indeks na 6.
Na szczęście jest on krótki i na dodatek pomiędzy nadrukiem minut i subtarczką więc prawie jest to niezauważalne.
Zegarek jest wypasiony, jeden z moich najfajniejszych!!! a recka przyjemna do poczytania.
PS. To, że projekt rodził się długo i w bólach nie oznacza, że ma być dobry (moscow classic )
AUTOCENZURA
_________________ Skate or die!
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2014-10-25, 22:31, w całości zmieniany 1 raz
halina, chciało się, bo miejscami dyskusja stała na naprawdę przyzwoitym poziomie.
Słoniu bez przesady dawaj swoją
prezesso dzięki za wskazanie błędów - poprawione Ze wskazówką - prawda, zwróciłem uwagę dziś wieczorem. Na nierówny nadruk cyfr od 40 s też zwróciłem uwagę po napisaniu recenzji.
Zdjęcia takiese, bo pogoda takase, namiot dopiero zamówiony
Pies czy kot?: kot Pomógł: 1 raz Wiek: 58 Dołączył: 02 Kwi 2011 Posty: 740 Skąd: polski biegun ciepła
#30 Wysłany: 2014-11-15, 11:02
Coraz bardziej mi się podoba ten żubr. Tylko martwią mnie te uwagi o nakręcaniu. Jak to naprawdę z tym jest? Czy ta czynność, która trzeba wykonywać przynajmniej co 2-gi dzień jest rzeczywiście taką męką?