#1 Wysłany: 2014-11-02, 10:13 Które chrono byś wybrał ---------> Sinn, Damasko czy Sinn
Panowie szybki temat.
Jeszcze pewnie do zakupu następnego zegarka trochę czasu upłynie ale dlaczego się nie zapytać?! : )
Muszę przyznać, że chrono od Sinn lub Damasko chodzi za mną już kilka lat ale jakoś nie było okazji zakupić. Może dlatego, że nie miałem okazji pomacać i nie zakochałem się od razu.
Odkryłem nowe chrono Sinn z serii EZM które od znów włączyło mi chorobę na zegarek.
Dlatego też szybka ankieta który byś wybrał/wybrała.
Sinn 757
Damasko DC66
Sinn EZM13
Zapraszam do zabawy / pomocy : )
Ostatnio zmieniony przez pisar 2014-11-02, 10:15, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 11 razy Wiek: 42 Dołączył: 14 Lis 2013 Posty: 1924 Skąd: Kraków
#10 Wysłany: 2014-11-02, 11:26
EZM13, bo te czerwone akcenty przełamują zegarek, ma też najciekawszy bezel i ciekawą osłonę koronki.
Jedyne co, to subtarczka na 3 może być nieczytelna i może niepotrzebny ten biały ring na bezelu, trochę za biało się robi w tym zegarku.
To Damasko ma dwa bezele, czy jak? ten pierwszy, rekurencyjny jest moim zdaniem bez sensu, bo duplikuje indeksy. Będziesz patrzył na godziny: 33, 66, 77 itd.. Dla mnie Nein. Na zdjęciu jest sprytnie przestawiony, by nie było tego widać. Drugi jest ok.
[ Dodano: Nie 02 Lis, 2014 11:28 ] bofff, o to to!
_________________ Pick people of high integrity over capability. Capability degrades. Integrity compounds.