Pomógł: 1 raz Wiek: 51 Dołączył: 07 Mar 2010 Posty: 907 Skąd: Warszawa
#1 Wysłany: 2014-11-04, 09:35 Zegarek dla córki mojej teściowej...
W końcu i ja potrzebuję Waszej pomocy
Żona zażyczyła sobie pod choinkę nowy zegarek. W poprzednim zepsuła się bransoleta no i z wiekiem zrobił się za mały niestety
Przeglądam neta i nic ciekawego do tej pory nie znalazłem. Może ktoś ostatnio szukał coś podobnego i będzie mógł coś zaproponować.
Wymagania:
- mechanizm kwarcowy
- koperta w kolorze srebrnym (akceptowalne złote dodatki), raczej skromna i klasyczna, okrągła lub prostokątna
- tarcza ciemna (czarna lub granatowa) z białymi lub srebrnymi indeksami bez wenszy i wodotrysków , wskazówki w kolorze indeksów
- bransoleta delikatna
- rozmiar do 35mm
- marka bez znaczenia
- budżet do 500 zł
Niestety obawiam się, że nie wyprodukowali jeszcze takiego zegarka, który spodobałby się mojej żonie
Dlatego za każdą propozycję będę niezmiernie wdzięczny
_________________ " Idiotów generalnie jest mało na świecie, ale są tak sprytnie porozstawiani, że co rusz któregoś spotykamy "
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#5 Wysłany: 2014-11-04, 12:31
Bronek, bo najlepiej zabrać żonę do outletu TimeTrendu w Ursusie i niech sobie sama wybierze. Wybór spory, ceny lepsze, jak w zwykłych salonach TT. I można coś jeszcze urwać
#6 Wysłany: 2014-11-04, 13:04
Tomek napisał/a:
Bronek, bo najlepiej zabrać żonę do outletu TimeTrendu w Ursusie i niech sobie sama wybierze. Wybór spory, ceny lepsze, jak w zwykłych salonach TT. I można coś jeszcze urwać
Taka opcja odpada raczej, bo to ma być surprajs
Dzięki za resztę linków. Mam nadzieję, że coś wybiorę
_________________ " Idiotów generalnie jest mało na świecie, ale są tak sprytnie porozstawiani, że co rusz któregoś spotykamy "
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#7 Wysłany: 2014-11-04, 13:21
Mua swojej upolował już dwa Alfexy na licytacjach za naprawdę grosiki .. Wykonanie jak milion dolców, b. fajne zegarki .. Trafiają się okazje za 30-50€ z szipem ..
Full jest tego. Mój budżet skromny. Znaczy jak się da to poniżej tego Lorusa. Chyba, że kupię Lorusa bo się spodobał Kiedyś jej jednego kupiłem i czasami nosi.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 12 razy Wiek: 40 Dołączył: 03 Wrz 2013 Posty: 3932 Skąd: Toruń
#9 Wysłany: 2014-11-18, 00:47
Kurcze pióro, moja też ma chęć na takie złotko... Kilka miesięcy temu dostała srebrne chrono i chce więcej, bo (jakże by inaczej ) koleżanka ma taki Będę obserwował temat
#11 Wysłany: 2014-11-18, 08:20
W tej cenie to ciężko będzie znaleźć coś rozsądnego. Popatrz jeszcze Timexy i może Rubicony, a jak nie to klikaj Lorusa Bo tak to pozostają tylko "nołnejmy"