Pomógł: 63 razy Dołączył: 17 Lut 2011 Posty: 2951 Skąd: Z trasy
#5 Wysłany: 2014-12-12, 23:40
To i tak szybki jesteś. Ja do szpindlaka od ponad pół roku się zbieram i nie mogę , bo głowa cały czas jedzie na rowerze! Ktoś normalny napisałby - "Zezłomuj ten rower" , ale szkoda, buły z nóg opadną
... a jak nie na Parkowej, to w LeClercu na Rostockiej jest punkt w którym grawerują/pieczątki robią/ZEGARMISTRZ. I wbrew pozorom, chłopak wie co jest pięć, mozna mu śmiało dać sprzęt do naprawy.
#10 Wysłany: 2014-12-15, 18:23
Ze swojej strony również mogę polecić zakład na Parkowej.
Rzetelni i z ciekawym poczuciem humoru - czasem trudno zachować powagę słuchając ich rozmów z klientami stojącymi przede mną w kolejce
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#11 Wysłany: 2014-12-15, 19:42
majk napisał/a:
Ze swojej strony również mogę polecić zakład na Parkowej.
Rzetelni i z ciekawym poczuciem humoru - czasem trudno zachować powagę słuchając ich rozmów z klientami stojącymi przede mną w kolejce :))
ale że wała z nich ciągneli?
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.