Pies czy kot?: pies Pomógł: 44 razy Wiek: 44 Dołączył: 12 Cze 2013 Posty: 11594 Skąd: Łódź
#61 Wysłany: 2014-12-12, 10:59
Zgadzam się z Tomkiem, używam światełka prawie jak latarki
A przy takiej zabawie + baro, alti i alarmy, solar musi być
Zdarzyło mi się nawet (przy ostrej zabawie ) przejście zegarka w tryb odzyskiwania energii, chwilowe zatrzymanie wszystkich funkcji aby nie uszkodzić baterii przy szybkim spadku energii.
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane".......
jest świetny...musi być, bo już czarny jest fajny....ale GDZIE kupić nowego??!! szukam i dooopa...wszędzie juz niedostępny.
Boże broń człowiaka
To najszybciej brudzący się g-shock w historii lini marki
Przedstawiciel na PL przestał go sprowadzać po licznych reklamacjach!
Ten pomarańczowy (nie czerwony ) kolor Kinga łapie odbarwienia od samego patrzenia!
Swego czasu kosztował na alle 329 zł, aż do wyczerpania zapasów!, w przeciwieństwie do czarnego ponad 500 zł!
Kolega się skusił i już po pierwszym dniu wyglądał kiepsko
Tylko czarny
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2014-12-12, 18:30, w całości zmieniany 1 raz
jest świetny...musi być, bo już czarny jest fajny....ale GDZIE kupić nowego??!! szukam i dooopa...wszędzie juz niedostępny.
Boże broń człowiaka
To najszybciej brudzący się g-shock w historii lini marki
Przedstawiciel na PL przestał go sprowadzać po licznych reklamacjach!
Ten pomarańczowy (nie czerwony ) kolor Kinga łapie odbarwienia od samego patrzenia!
Swego czasu kosztował na alle 329 zł, aż do wyczerpania zapasów!, w przeciwieństwie do czarnego ponad 500 zł!
Kolega się skusił i już po pierwszym dniu wyglądał kiepsko
Tylko czarny
no toś mi klina zabił....właśnie dlatego mnie przekonał do siebie, że pomarańczowy i matowy/chropowaty....a tu taki zonk
czarnego mogę mieć za 429 zł z przesyłką....
_________________ lepsze jutro było wczoraj
Pies czy kot?: pies Pomógł: 44 razy Wiek: 44 Dołączył: 12 Cze 2013 Posty: 11594 Skąd: Łódź
#65 Wysłany: 2014-12-13, 12:24
pdrog, jak się nosi kilka zegarków na przemian to można jako drugiego, kolejnego "G" nabyć, jak tak się podoba
Będziesz musiał tylko na niego uważać, szczególnie na barwiące ubrania, rękawy, spodnie.
Zdjęcie słabej jakości ale widać co się dzieję:
https://www.google.pl/sea...tml%3B643%3B480
Zawsze można dokupić czarny pasek i bezel. IMO tarcza pomarańczowego Kinga jest ładniejsza od tego podstawowego, bez tych czerwonych wstawek i przycisków
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2014-12-13, 12:25, w całości zmieniany 1 raz
#75 Wysłany: 2014-12-13, 20:46
Tak masz na miejscu ale ten z mojego linka: http://allegro.pl/zegarek...4846236554.html jest z oficjalnej dystrybucji, gwarancja zibi z możliwością przedłużenia i do tego nawet z wysyłką 10 zł. taniej
I pewnie instrukcja będzie w PL tylko u oficjala
Doczytałem że happy mają 6-letnią gwarę ale sprzedawcy
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2014-12-13, 20:51, w całości zmieniany 3 razy