#1 Wysłany: 2015-01-31, 16:53 Budżetowo Zielony kolor by się przydał.
Hej koledzy. Przyglądałem się zegarkom i patrząc po kolorkach doszedłem do wniosku że brakuje mi jeszcze 2. bordo i zielonego. Jako że idzie wiosna najpierw pomyślę o zielonym. Czyli poszukuję zegarka z zieloną tarczą/zielonymi elementami w cenie do 1000zł (budżet nieprzekraczalny na ten zegarek ale im mniej tym lepiej). Mechanizm może być kwarcowy (bo z mechanikami może być ciężko coś znaleźć). Widziałem na zegarkiclub projekt zielonej vratislavii, mechanizm kwarcowy spoko (w tym nowym wskazówki mają nie latać) ale jeszcze się do końca nie przekonałem i rozglądam za alternatywami, może jest gdzieś coś ciekawszego.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 2 razy Wiek: 39 Dołączył: 01 Gru 2014 Posty: 57 Skąd: Jelenia Góra
#9 Wysłany: 2015-01-31, 20:25
Z całym szacunkiem dla kumotrów szanownych ale jak kolega szuka czegoś na wiosnę to szukałbym trochę intensywniejszych odcieni. Większość tych co powrzucaliście ma kolorek jak błota pod Verdun w 1916
Z akcentem może być?
Ostatnio zmieniony przez domurst 2015-01-31, 20:30, w całości zmieniany 2 razy
nie chcę zgniłej militarnej zieleni. Ma być ładnie i żywo najfajniej tutaj wygląda Seiko SNKM97K (zieleń plus vintage look) Orient wrzucony przez Słoniu (całkiem fajny kolor ale narabane na tarczy dużo) i Deep Blue. Swoją drogą myslałem dawno temu o DB ale mi przeszło, teraz pozbyłem się Big Mako i miejsce na nurka też mam wolne... (chinol udający rolexa bez napisów się nie liczy bo boję się go zamoczyć).