Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Maj 2013 Posty: 269 Skąd: żoli
#1 Wysłany: 2015-01-31, 21:31 militarnie
cos mnie naszło na "taktyczny" łocz. Lubię tą kopertę wieć z tych 2 wybieram. Początkowo miał być gd-400mb ale jakoś nie pasia mi proporcje tego zegarka
1.
2.
_________________ Kupiłem właśnie Mosera, zaraz lecę na wymarzony urlop, tak więc wolałbym uniknąc sytuacji, że teraz wpłace zaliczke i będę musiał na urlopie jeść chleb z pasztetem Czy mógłby ktoś założyć za mnie tą zaliczkę?
Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2012 Posty: 2042 Skąd: zDolny Śląsk
#5 Wysłany: 2015-02-01, 21:09
Mam chyba identyczną wersję jak jedynka (tylko cały czarny z białymi wskazówkami) nawet jakąś parareckę popełniłem na forum. Generalnie ok, z jednym ale: przy niektórych ustawieniach wskazówek zapomnij o używaniu stopera czy innych funkcji, po prostu...wskazówki zasłaniają U mnie też dość szybko poluzowała/rozciągnęła się szlufka. Bardzo kiepskie podświetlenie: żółta "żaróweczka" oświetlająca przez jakieś 2-3 sekundy. Tylko tyle, ile potrzeba do zobaczenia godziny... No ale po to on jest..po to
Na zakończenie... właśnie mam go na łapie i po pracy niemalże codziennie na niej ląduje.